احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

علیپور اظهار کرد؛

آمادگی برای کاهش مشکلات زیست محیطی کهریزک

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در نشستی با مدیران شهری کهریزک که در راستای بهبود شرایط زیست محیطی این شهر با هم افزایی و تعامل این سازمان برگزار شد بر یکپارچگی و هماهنگی مدیریتی تاکید کرد.

آمادگی برای کاهش مشکلات زیست محیطی کهریزک

به گزارش تهران رسانه ؛ دکتر صدرالدین علیپور گفت: با توجه به ظرفیت‌های قانونی در مدیریت پسماند، درخواست مساعدت و همکاری از مراجع قضایی کهریزک و شهرری را در این خصوص دارد.
علیپور افزود: تفکیک پسماند در مبدا یکی از راهکارهای مدیریت بهینه پسماند، هم در كاهش میزان توليد زباله در مقصد نهایی اثر مستقيم دارد و هم سبب مشاركت و حضور شهروندان در سيستم مديريت پسماند مي‌شود. این سازمان ضمن آمادگی برای فرهنگ‌سازی و آموزش به شهروندان شهر کهریزک در زمینه تفکیک پسماند، در محدوده اختیارات و رسالت‌های خود آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی به مردم این شهر را دارد.
گفتنی است؛ در این نشست بخشدار مرکزی تهران، معاونین و مدیران سازمان مدیریت پسماند و همچنین شهردار، بخشدار، رییس شورای اسلامی شهر و معاون خدمات شهری کهریزک نیز حضور داشتند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت