انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

امام جمعه قرچک؛

مقابله با بدحجابی باید با جدیت دنبال شود

امام جمعه قرچک با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و مقابله با پدیده بدحجابی گفت: نگرانی‌ها نسبت به حجاب در جامعه بجاست و مقابله با بدحجابی باید با جدیت دنبال شود.

مقابله با بدحجابی باید با جدیت دنبال شود

به گزارش تهران رسانه ؛ امام جمعه قرچک گفت: در حوزه مسائل فرهنگی ما معتقد به بستن فضای فرهنگی نیستیم اما با ولنگاری فرهنگی نیز به‌شدت مخالفیم.

حجت‌الاسلام حجت‌الله اسماعیلی در خطبه های این هفته نماز جمعه قرچک اظهارداشت: در بحث روحیه مقاومت و شجاعت در برابر دشمن، برخی از اوقات سخنانی را می‌شنوم که نشانه بیمناک بودن از دشمن است در حالی که از دشمن شکست خورده نباید ترسید.
به گفته وی دشمن در مقابله با ملت ایران، اقتصاد و فرهنگ جامعه را مورد هدف قرار داده لذا رسیدگی به مسائل اقتصادی و فرهنگی باید اولویت مسئولان قرار گیرد.

اسماعیلی افزود: باید دانست تا پیروزی در برابر دشمن زمان زیادی باقی نمانده است و با مقاومت، اقتدار و ایستادگی می‌توان تمامی توطئه های استکبار را خنثی کرد و چهل سالگی دوم انقلاب را با شکوه و عظمت بیشتری آغاز کرد.

امام جمعه قرچک با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و مقابله با پدیده بدحجابی گفت: نگرانی‌ها نسبت به حجاب در جامعه بجاست و مقابله با بدحجابی باید با جدیت دنبال شود؛ رعایت و تقویت موازین دینی ما را در پیشرفت‌های مادی کمک می‌کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت