انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

قرچک رسانه؛

استقرار ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قرچک

با حضور فرماندار، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و دیگر مسئولان، ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قرچک افتتاح شد.

استقرار ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قرچک

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست ایتان تهران در حاشیه این مراسم گفت: این ایستگاه با اعتبار ۳۰ میلیارد ریالی قادر است، به طور دقیق میزان آلایندگی هوا را بسنجد.

رستگاری افزود: مقرر شد در شهرهای بالای سیصد هزار نفر به منظور سنجش کیفیت هوا این ایستگاه مستقر شود.

وی گفت: این ایستگاه ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون را اندازه گیری می کند.

این مسئول ادامه داد: از سال گذشته دستگاه سیار آوردیم در قرچک که این دستگاه منتقل شد به جای دیگر و الان قرچک از ایستگاه ثابت برخوردار شده شهروندان با اپلیکیشن روی موبایل از طریق این دستگاه آلودگی هوا را می سنجند.

فرماندار قرچک نیز در این مراسم گفت: این ایستگاه هواشناسی تجهیزات دقیقی دارد و در فرآیند راه اندازی آن شهرداری قرچک کمک کرده است.

بهمن خطیبی افزود: این ایستگاه هواشناسی، ایستگاه مناسبی است و نیازمندی شهرستان را رفع می کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت