پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

اصناف رسانه؛

قیمت موز، شلیل و خیار کاهش می‌یابد

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار گفت: قیمت میوه در بازار به خصوص موز، شلیل و خیار در ایام محرم کاهش می‌یابد.

قیمت موز، شلیل و خیار کاهش می‌یابد

به گزارش تهران رسانه ؛ اسدالله کارگر درباره جدیدترین وضعیت قیمت انواع میوه در سطح بازار، بیان کرد: قبل از ایام محرم به دلیل افزایش برگزاری اعیاد و جشن‌ها، قیمت میوه‌هایی همچون موز، شلیل و خیار که در این مراسم‌ها بیشتر استفاده می‌شوند و مصرف روزانه دارند، افزایش پیدا کرد که بنابر تجربه‌ سال‌های گذشته پیش‌بینی می‌شود در ایام محرم قیمت آنها کاهش پیدا کند.

وی با بیان اینکه وضعیت بازار برای کشاورزان خوب نیست در حالی که برای مصرف‌کننده عالی است، تصریح کرد: بازار برای کشاورزان به دلیل رکود و هزینه‌های تهیه، حمل و نقل و بسته‌بندی محصولات به خصوص محصولاتی همچون گوجه فرنگی، پیاز و هندوانه که قیمت پایینی در بازار دارند، مقرون به صرفه نیست و نامناسب است.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار خاطرنشان کرد: این در حالی است که وضعیت بازار برای مصرف‌کننده به دلیل بارندگی و پرباری محصولات به خصوص میوه و صیفی‌جات، عالی است.

کارگر در پایان با بیان اینکه در عرضه میوه کمبودی نداریم و به دلیل تقاضا، نوساناتی در عرضه ایجاد می‌شود که مقطعی است، افزود: در ۱۰ سال اخیر محصولات امسال از نظر کیفیت به دلیل اینکه هم پربار بوده و هم کیفیت آنها بالا رفته است، عالی است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت