نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

جمعه 1404/06/28

پلیس رسانه؛

وجود ۵۰ نقطه حادثه خیز در شرق استان تهران

فرمانده پلیس پلیس راه شرق استان تهران با اشاره به اینکه محورهای فیروزکوه و هراز به هیچ وجه پاسخگوی این حجم از سفرها نیست گفت: محورهای مواصلاتی شرق استان تهران ۵۰ نقطه حادثه خیز دارد.

وجود ۵۰ نقطه حادثه خیز در شرق استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ سیاوش محبی در جلسه شورای حمل و نقل و ترافیک استان تهران که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: از آنجایی که حذف نقاط حادثه خیز در کاهش تلفات و تصادفات جاده‌ای نقش اساسی دارد، نقاطی که تصادف بیشتری در آنها رخ داده و یا مشکلاتی دارند باید شناسایی و برای اصلاح نقطه مورد نظر برنامه ریزی انجام شود.

محبی در ادامه افزود: هنوز در محورهای مواصلاتی شرق استان تهران ۵۰ نقطه حادثه خیز وجود دارد و در همین محورها تعداد ۵۷ دستگاه دوربین نصب است که از این تعداد تنها ۲۲ عدد کار می‌کنند.

فرمانده پلیس راه شرق استان تهران عنوان داشت: عدم تکمیل زیرساخت‌های جاده‌ای و تجهیزات هوشمند مهم‌ترین عامل در کاهش آمار تصادفات و تلفات درون شهری و برون‌شهری در محورهای مواصلاتی شرق استان است.

وی سپس با اشاره به افزایش برخوردها در رابطه با تخلفات حادثه‌ساز تصریح کرد: متأسفانه با وجود افزایش خودروها و سفرها اما به لحاظ زیرساختی اقدام قابل توجهی صورت نگرفته است که ناگزیر به اعمال محدودیت‌های ترافیکی به ویژه در ایام تعطیلات و روزهای پایان هفته هستیم.

وی با بیان اینکه محورهای فیروزکوه و هراز به هیچ وجه پاسخگوی این حجم از سفرها نیست گفت: با توجه به حجم سفرها به خصوص در ایام تعطیلات مشاهده می‌کنیم که این محورها دارای بار بسیار سنگینی می‌شوند که باید تمهیداتی برای آن اندیشیده شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت