احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

علیپور خبر داد؛

فعالیت نیروی های پاکبان تا روز سوم شهادت امام حسین (ع)

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از حضور تیم های نظارت بر اجرای دستورالعمل آماده باش سه هزار نیروی پاکبان با مشارکت مناطق 22 گانه تا روز سوم شهادت امام حسین (ع) خبر داد.

فعالیت نیروی های پاکبان تا روز سوم شهادت امام حسین (ع)

به گزارش تهران رسانه ؛ دکتر صدرالدین علیپور با تاکید بر اینکه دستورالعمل آماده باش پاکبانان به همراه 500 دستگاه خودرو از ابتدای دهه اول محرم صادر و به مناطق 22 گانه ابلاغ شد، خاطرنشان کرد: این دستور شامل اجرای ماموریت شبانه روزی رفت و روب، نظافت و جمع¬آوری پسماندهای رها شده در خیابان ها و معابر به خصوص اطراف تکیه¬ها، مساجد، هیات ها و حسینه ها است.
او در ادامه با اشاره به اجرای کمپین "#پس از این" از ابتدای دهه اول محرم سال جاری، عنوان کرد: با توجه به رویکرد جامعه در خصوص استفاد و بهره برداری از وسایل ارتباط جمعی همچون فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، اطلاع رسانی این کمپین در فضاهای مجازی به طور گسترده صورت گرفت. همچنین در سطح شهر و معابر با استفاده از بیلبوردها کمپین "#پس از این" به شهروندان اطلاع رسانی شد.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند تصریح کرد: متعاقب این کمپین که توسط سازمان اجرا شد، امسال شاهد و ناظر فعالیت کمپین ها و شبکه های اجتماعی متعددی پیرامون عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف و جمع آوری پسماند رها شده در کوچه، خیابان و معابر به خصوص اطراف حسینیه ها، مساجد، هیات ها و تکیه ها بودیم که از سوی سازمان ها، ارگان ها، ادارات، گروه های مردم نهاد تشکیل شده است.
علیپور با اشاره به کاهش چشمگیر تصاویر ظروف یکبار مصرف رها شده در معابر و خیابان ها نسبت به سال های گذشته، اضافه کرد: لیوان‌های یکبار مصرف، ظرف‌های غذاهای نیم‌ خورده‌ و از این موارد، صحنه هایی است که سال ها در این دهه از محرم شاهد آن بوده ایم که چهره شهر را به گونه ای تغییر می داد که در شان جامعه نبوده است.
او با بیان اینکه تلاش ما بر این است تا شهروندان را در مسیر حفظ محیط زیست و پاکیزگی شهر با خود همراه کنیم، اعلام کرد: خوشبختانه کمپین "#پس از این" و کمپین ها و اقدامات فرهنگی که در این زمینه انجام شد نقطه عطفی در ارتقای سطح فرهنگی مردم به خصوص متولیان هیات ها و گروه های متولی به شمار می رود چرا که در دهه ابتدایی محرم امسال، کاهش پسماندهای رها شده در معابر و استفاده کمتر ظروف یکبار مصرف در تکیه ها، مساجد، هیات ها و حسینه ها را شاهد بودیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت