شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

شهریار رسانه؛

تخریب سوله غیرمجاز یک مسئول در شهریار

دادستان عمومی و انقلاب شهریار از تخریب سوله ۵۰۰ متری غیرمجاز یک مسئول در شهریار خبر داد.

تخریب سوله غیرمجاز یک مسئول در شهریار

به گزارش تهران رسانه ؛ حمید عسگری پور، صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران از از تخریب سوله ۵۰۰ متری غیرمجاز یک مسئول در شهریار خبر داد و اظهار داشت: این سوله با دستور دادستانی در راستای اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی و باغات و با دستور دادستانی تخریب شده است.

وی با بیان اینکه ین سوله که متعلق به یکی از مسئولان شهرهای همجوار بوده است گفت: اجرای قانون برای همه افراد در جامعه یکسان است و در این راستا هیچ گونه مساحمه ای نخواهیم داشت.

دادستان عمومی و انقلاب شهریار با اشاره به اینکه این سوله توسط عوامل اراضی قلع و قمع شده است بیان داشت:برای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان بسیار مصمم هستیم و توانسته ایم شتاب ساخت و ساز غیرمجاز را در شهرستان با اقدامات تخریبی کاهش دهیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت