سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

سه شنبه 1404/03/27

شهری خبر داد؛

وضعیت مناسب گرمایش مدارس در استان تهران

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران گفت: ۹۸ درصد مدارس استان تهران از طریق شوفاژ گرم می شوند.

وضعیت مناسب گرمایش مدارس در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ علی شهری عصر سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش که با حضور شکر الله حسن بیگی معاون سیاسی استانداری تهران و مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران ظهر امروز در شهرری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به اینکه توجه ویژه خیرین مدرسه ساز قابل توجه است اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد فعالیت های صورت گرفته برای مدارس در آموزش و پرورش از منابع ملی انجام شده و عدد اعتباری ما نسبت به سال قبل ۲و نیم برابر شده است.

شهری با بیان اینکه با تفاهم نامه ای که توسط استانداری تهران تنظیم شد بخاری های گازی جمع اوری شد و در سال گذشته در استان تهران ۲ مدرسه در شهرستان‌های رودهن و دماوند به صورت نفتی بود که سیستم گرمایشی این ۲ مدرسه نیز تغییر کرد.

مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران بیان داشت: هم اکنون سیستم گرمایشی هیچ مدرسه ای در استان تهران با نفت انجام نمی شود و ۹۸ درصد مدارس استان تهران از طریق شوفاژ گرم می شوند و ما بقی به صورت گازی صورت می‌گیرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت