رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/09

پردیس رسانه؛

برخورد با مزاحمان خیابانی نوامیس در پردیس

دادستان عمومی و انقلاب پردیس اعلام کرد: با مزاحمان خیابانی برای نوامیس مردم به شدت برخورد می‌شود.

برخورد با مزاحمان خیابانی نوامیس در پردیس

به گزارش تهران رسانه ؛ علیرضا آقاجری اظهار داشت: ماموران انتظامی در صورت مشاهده مزاحمت برای نوامیس خاطیان را دستگیر و به دستگاه قضایی معرفی خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: دادستان عمومی و انقلاب پردیس با اشاره به اصل ۶۱۷ و ۶۱۹ قانون تعزیرات، مزاحمان نوامیس بر اساس اصل های یاد شده به مجازات حبس محکوم خواهند شد.

آقاجری در ادامه تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده و برخورد با مزاحمت خیابانی، شکایت خود را به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان پردیس ارائه کنند.

بر اساس این گزارش، ماموران انتظامی به صورت محسوس و نامحسوس در ساعات تعطیلی مدارس دخترانه مسیر رفت و آمد دانش آموزان را کنترل خواهند کرد و موتورسوراران و خودروهای مزاحم شناسایی و توقیف می شوند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت