رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

مافی اظهار نمود؛

مردم در انتخابات مجلس به شعارها رای نخواهند داد

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه مردم در انتخابات مجلس به شعارها رای نخواهند داد و فرق عمل و شعار را به خوبی درک می‌کنند، گفت: حزبی شدن انتخابات منجر به ایده‌محوری می‌شود.

مردم در انتخابات مجلس به شعارها رای نخواهند داد

به گزارش تهران رسانه ؛ پروانه مافی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی درباره استراتژی و راهبرد‌ رقابت‌های انتخاباتی برای تشکیل مجلس کارآمد از سوی جریان‌‌ها و گروه‌های سیاسی، گفت: مردم ایران همواره نشان داده‌اند که مردمانی سیاسی هستند و البته ملت ایران سیاست‌‌های حق طلبانه و آزادی‌خواهانه را بیشتر می‌پسندند اما اگر از دل این سیاست‌ها و آن مفاهیم ارزشمند کار درستی برای مشکلات مردم بیرون نیایید قطعاً رویکرد آنها به سمت آن سیاست‌ها نخواهد رفت.

وی با بیان اینکه در انتخابات آتی نگاه‌ جریان‌ها و گروه‌های سیاسی باید به سمت خواسته‌های مردم باشد، ادامه داد: خواسته‌های اولیه مردم در چند سال گذشته بیشتر بر احقاق حقوق اولیه، حل مشکلات و برطرف کردن تنگناهای موجود استوار بوده است.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس تصریح کرد: هر گروهی اعم از اصولگرا و اصلاح‌طلب یا جریان سوم بتوانند در انتخابات آتی این خواسته‌ها را سازماندهی کنند و برای حل آن راهکار ارائه کنند طبیعتاً مورد اقبال مردم قرار خواهند گرفت و سازمان رای مردم به سمت آنها خواهد رفت چون مردم دیگر به شعارها توجه نمی‌کنند و آنها به خوبی فرق عمل و حرف را درک می‌کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید براینکه یکی از راه‌های ایده‌ محوری در انتخابات تقویت جایگاه احزاب در کشور است، عنوان کرد: باید زمینه‌‌ای فراهم شود تا احزاب به صورت منظم و علمی فعالیت داشته باشند و مردم را به آنها عادت بدهیم چون از طریق کار حزبی درست است که می‌توان سازمان رای مناسبی ایجاد کرد.

مافی با بیان اینکه با تقویت احزاب می‌توانیم افرادی که از مردم رای می‌گیرند را پاسخگو کنیم، اظهار داشت: وقتی فردی از طریق حزبی، مسئولیتی را عهده‌دار می‌شود ابتدا باید به مجموعه خود پاسخگو شود و آن مجموعه هم باید به مردم پاسخگو باشد.در حال حاضر اینگونه نیست تا زمانی که فردی می‌خواهد وارد مجلس شود افراد و احزاب مختلفی از وی حمایت می‌کنند اما پس از ورود به مجلس هیچ فرد یا گروهی از وی بازخواست نمی‌کند که در 4 سال دوره نمایندگی چه کاری انجام داده است.

عضو ناظر مجلس در کمیسیون ماده 10 احزاب با بیان اینکه در حال حاضر 116 حزب شناسنامه‌دار وجود دارد که باید آنها را تقویت کنیم، گفت: اگر فرآیند انتخابات به سمت حزبی شدن حرکت کند قطعاٌ روند انتخابات‌ها در کشور آسان خواهد شد و برخی سختی‌ها را دیگر نخواهیم داشت همان‌طور که در حال حاضر در سایر کشور مشاهده می‌کنیم احزاب در فعالیت‌های انتخاباتی حضور دارند و کاندیداهای خود را معرفی می‌کنند و پاسخگویی و مطالبه‌گری وجود دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت