پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

مدیرکل بهزیستی استان تهران خبر داد؛

پذیرش ۳۲۴۴ کودک کار و خیابان در استان تهران

مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به پذیرش ۳۲۴۴ کودک کار و خیابان در تهران از ابتدای سال جاری گفت: تعداد کودکان کار و خیابان در تهران دو برابر متوسط کشوری است.

پذیرش ۳۲۴۴ کودک کار و خیابان در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ داریوش بیات نژاد با بیان اینکه در ۶ ماه نخست امسال ۳۲۴۴ کودک کار و خیابان مورد پذیرش قرار گرفته‌اند گفت: این کودکان در ۳ مرکز دولتی و ۲۰ مرکز حمایتی-آموزشی پذیرش شده‌ و خدمات دریافت کرده‌اند. از این تعداد کودک ۵۰۴ نفر ( ۱۶ درصد) ایرانی و ۲۷۴۰ نفر ( ۸۴ درصد) خارجی بوده‌اند.

وی با بیان اینکه مجموع کودکان کار و خیابان بر اساس آمارهای سال گذشته در کشور در حدود۹۰۰۵ نفر هستند، افزود: این درحالیست که تعداد کودکان کار و خیابان در تهران ۳۵۹۳ نفر بوده که نشان می دهدند نرخ کودکان کار و خیابان در تهران ۲ برابر متوسط کشور است.

مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی در پذیرش اتباع بیگانه توجه به عزت و کرامت انسانی را مدنظر قرار داده و به این افراد خدمات اولیه را را ارائه می‌دهد، اظهار کرد: با این وجود به دلیل قوانین و مقررات امکان ارائه خدمات تکمیلی و بلند مدت به این کودکان وجود ندارد و در این حوزه با چالش‌هایی رو به رو هستیم، به همین دلیل انتظار داریم تا درحوزه اتباع خارجی نیروی انتظامی و وزارت امور خارجه نیز همکاری‌هایی را انجام دهند.

وی در ادامه در مورد امکان ادامه تحصیل این کودکان همزمان با آغاز مهرماه نیز گفت: در مورد کودکان ایرانی پذیرش شده در بهزیستی، اقدامات لازم برای ثبت نام در مدارس در حال انجام است و مشکلی برای ادامه تحصیل آنها وجود ندارد، چرا که این موضوع یکی از اولویت‌های اصلی سازمان بهزیستی در نگهداری این کودکان است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت