رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/09

نظری اظهار نمود؛

چاپ نشریات کاغذی در شهرداری تهران ممنوع

یک عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بند دو تبصره۲۷ بودجه مصوب شورای شهر تهران که درآن به صراحت چاپ نشریات کاغذی را ممنوع کرده است، گفت: این تبصره با دو انگیزه چاپ نشریات کاغذی را ممنوع می کند.

چاپ نشریات کاغذی در شهرداری تهران ممنوع

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت نظری با اشاره به بند دو تبصره۲۷ بودجه مصوب شورای شهر تهران که درآن به صراحت چاپ نشریات کاغذی را ممنوع کرده است، گفت :این تبصره با دو انگیزه چاپ نشریات کاغذی را ممنوع می کند؛ نخست این که با سایر نشریات رقابت نکند و دوم آن که تلاش کنیم تا یک گام هر چند کوچک در راستای حفاظت از محیط زیست برداریم.

او در پاسخ به این پرسش که به نظر می رسد با سفارش ویژه نامه های کاغذی به برخی از رسانه های مکتوب این ممنوعیت از سوی شهرداری دور زده شده است گفت : این مطلب که شهرداری در حال حاضر با سایر نشریات و رسانه های مکتوب همان کار را پیش می برد به نظرم حرف درستی است؛ اما هدف اول که هدف اصلی و عمده بوده مخدوش نیست. واقعیت این است که می خواستیم شهرداری به عنوان یک مرجع اجرایی و سازمان نسبتا دولتی با رسانه ها رقابت نکند و این شیوه شاید به نوعی تقویت رسانه های بخش خصوصی باشد و نمی شود گفت دارد با آنها رقابت می کند.

نظری در پاسخ به این پرسش که با توجه به لزوم کاهش هزینه ها در شهرداری چرا از ظرفیت های داخلی مانند روزنامه وابسته به شهرداری برای انتشار این ویژه نامه ها استفاده نمی شود گفت : از لحاظ قانونی ایرادی به این رویه وجود ندارد اما می توان پیشنهاد کرد از ظرفیت های داخلی شهرداری استفاده شود و در مجموع به لحاظ اقتصادی نیازی به انتشار این همه ویژه نامه از سوی شهرداری تهران نباشد.

به گفته این عضو شورای شهر تهران باید نظارت جدی تری به هزینه کردهای این حوزه انجام شود فارغ از این که به لحاظ محتوایی در این ویژه نامه ها چه اتفاقی رخ می دهد، باید تاکید کرد که حجم چنین تولیداتی باید بر اساس نیاز و انتظار مخاطب باشد. به نظرم شاید این میزان ویژه نامه آن هم برای مدیریت شهری لازم نباشد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت