تلفات ۲۲ درصدی شبکه آب در استان تهران

ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت در اورژانس استان تهران

ابتکارات جدید رسانه ای در استان تهران

محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

چهارشنبه 1404/10/10

رئیس دادگستری رباط‌کریم خبر داد؛

آزادی ۱۶ زندانی رباط کریمی از ندامتگاه تهران

رئیس دادگستری رباط‌کریم از آزادی ۱۶ زندانی رباط کریمی از ندامتگاه تهران خبر داد.

آزادی ۱۶ زندانی رباط کریمی از ندامتگاه تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت الاسلام علی اکبر رشید زاده صبح سه شنبه با اعلام خبر آزادی ۱۶ زندانی رباط کریمی از ندامتگاه تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای کاهش جمعیت کیفری و به منظور رسیدگی به مشکلات قضایی مددجویان در مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ با مددجویان به صورت چهره به چهره صورت گرفت.

رشیدزاده در ادامه با اشاره به اینکه در این بازدید ۱۶ مددجو توسط رئیس دادگستری رباط‌کریم به مرخصی پایان حبس اعزام و از زندان آزاد شدند افزود: ماحصل این دیدار علاوه بر آزادی این زندانیان، این بود که تعدادی از درخواست‌های مددجویان نیز جهت رسیدگی‌های بعدی در دستور کار رئیس دادگستری شهرستان رباط کریم قرار گرفت.

رئیس دادگستری رباط‌کریم با بیان اینکه تلاش همه همکاران در دادسراها و دادگستری ها بر این است که عدالت به طور کامل برقرار باشد گفت: احیای حقوق عامه و گسترش عدل، نظارت بر اجرای قانون در ادارات، کشف جرم و مجازات مجرمین و اقدام مناسب در جهت پیشگیری جرم برخی از وظایف این دستگاه است که اهتمام به همه این موارد در سرلوحه کار همه اعضای این خانواده بزرگ قرار دارد.

وی اظهار داشت: رسیدگی به درخواست های مددجویان نیز در اولویت کار قرار دارد چرا که هر چقدر بتوانیم به طور منطقی و قانونی خدماتی را مبتنی بر قانون به این افراد ارائه کنیم سهم بیشتری در کاهش آسیب های اجتماعی در کشور پیدا خواهیم کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه مسیرهای گردشگری خانواده محور در تهران

توسعه مسیرهای گردشگری خانواده محور در تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی دو مسیر ویژه گردشگری با محوریت خانه بلدیه در منطقه ۱۲ خبر داد.

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت