شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

شنبه 1404/07/12

علیپور اظهار کرد؛

استفاده از دانش مدیران سابق در سازمان پسماند

نشست صمیمانه مدیران عامل سازمان های خدمات موتوری و بازیافت سابق با سازمان مدیریت پسماند برگزار شد.

استفاده از دانش مدیران سابق در سازمان پسماند

به گزارش تهران رسانه ؛ این نشست با حضور تعدادی از مدیران عامل با رویکرد تبادل تجربیات، استفاده از دانش مديران سابق، دستاوردهای آنها و ایجاد بستری مناسب برای به اشتراک گذاری این تجربیات برگزار شد.
گفتنی است؛ در پایان این گردهمایی، دکتر صدرالدین علیپور، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند ضمن قدردانی از حضور، زحمات و خدمات ارائه شده توسط این مدیران، عنوان کرد: استفاده از تجربیات آنها در دستور کار قرار خواهد گرفت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

تهران رسانه | طبق افکارسنجی‌ها بیش از ۵۰ درصد شهروندان نسبت به حضور دستفروشان در مترو مشکلی ندارند.

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت