احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

رسانه تهران؛

ضرورت اختصاص سهمیه بنزین به خبرنگاران

مدیر مسئول تهران رسانه گفت؛ اختصاص سهمیه بنزین به خبرنگاران استان تهران در دستور کار متولیان قرار گیرد.

ضرورت اختصاص سهمیه بنزین به خبرنگاران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیر مسئول تهران رسانه با اشاره به گستره فعالیت جغرافیایی خبرنگاران در استان تهران گفت؛ اختصاص سهمیه بنزین برای فعالان رسانه ای این استان می بایست مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.

وی از استانداری تهران، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و معاونت مطبوعاتی کشور درخواست نمود تا به این مهم در استان تهران و سراسر کشور توجه گردد.

مدیر مسئول تهران رسانه با اشاره به در اختیار قرار دادن خودرو برای خبرنگاران از سوی رسانه ها گفت؛ پیشنهاد میشود برای هر رسانه فعال و دارای مجوز استان تهران سهمیه اختصاص داد تا بتوانند در هنگام تهیه گزارش آن را در اختیار خبرنگاران قرار دهند.

وی در پایان از خانه مطبوعات استان تهران درخواست نمود تا موضوع سهمیه سوخت خبرنگاران و رسانه ها را در دستورکار خود قرار دهد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت