احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

پردیس رسانه؛

جانمایی ۱۵ هزار واحد در فاز ۸ پردیس

مدیر مسکن مهر پردیس گفت: ۱۵ هزار واحد در فاز ۸ مسکن مهر پردیس جانمایی شده است.

جانمایی  ۱۵  هزار واحد در فاز ۸ پردیس

به گزارش تهران رسانه ؛ علی اصغر جاودان فر از مالکان فاز ۸ پردیس خواست، با اصل مدارک شخصی و صورت جلسه انتخاب واحد به مسکن مهر پردیس مراجعه کنند و افزود: در حال حاضر بیش از ۱۵ هزار واحد از واحدهای جانمایی شده فاز ۸ پردیس قراردادهای ۵ برگی خود را دریافت کرده اند.

مدیر مسکن مهر پردیس گفت: تا امروز ۳۰ هزار واحد در فاز ۸ پردیس جانمایی و به متقاضیان اعلام شده است.

وی در خصوص وضعیت مابقی مالکان نیز گفت: اگر این افراد به تعهدات مالی خود عمل کرده باشند، می توانند، به سامانه خدمات اکترونیک مسکن مهر پردیس مراجعه و از وضعیت قرارداد خود آگاه شوند.

جاودان فر گفت: اگر واحدهای این متقاضیان آماده تحویل بود، می توانند بدون دریافت نوبت اینترنتی به همکاران من در بخش اجرایی مسکن مهر پردیس مراجعه کرده و قراردادهای ۵ برگی خود را دریافت کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت