انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

در فرهنگ سرای سرو؛

افتتاح کانون گردشگری تهران و ناشناخته های آن

کانون گردشگری با عنوان «تهران و ناشناخته های آن» در فرهنگ سرای سرو افتتاح می شود.

افتتاح کانون گردشگری تهران و ناشناخته های آن

به گزارش تهران رسانه ؛ افتتاح کانون گردشگری با معرفی فعالیت های این کانون، جذب مخاطب، شروع جلسات، تورهای گردشگری و بازدید از اماکن تفریحی و فرهنگی، اعتقادی و مذهبی می باشد.

از جمله اهداف دیگر این کانون به منظور ارتقای شناخت شهروندان در زمینه ابنیه، فرهنگ و جاذبه های گردشگری ایران، نشست های تخصصی گردشگری با هدف گسترش و تقویت حس تعلق به سرزمین، جغرافیا و فرهنگ اقوام ایرانی، معرفی کتاب در این حوزه، بازی های بومی و محلی ، که روزهای یکشنبه هر هفته ، ساعت 10 برگزار می شود.

علاقه مندان برای شرکت در این برنامه می توانند روز یکشنبه 24 آذرماه، ساعت 10 به فرهنگ سرای سرو به نشانی خیابان ولی‌عصر(عج)، بالاتر از بوستان ساعی، کوی ساعی دوم مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن گویای ۸۸۸۸۱۸۷۹ تماس بگیرند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت