پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

شهریور اظهار نمود؛

باید به خلاقیت و دغدغه های دانش آموزان توجه کرد

فرماندار شهرستان شمیرانات اظهار داشت؛ اگر به پژوهش، آزادی، خلاقیت و دغدغه های دانش آموزان توجه نکنیم با مشکلات متعددی مواجه می شویم.

باید به خلاقیت و دغدغه های دانش آموزان توجه کرد

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار شهرستان شمیرانات با تاکید بر اینکه باید دانش آموزانی را پژوهشگر، خلاق و پرسشگر تربیت کنیم گفت: نیازمند سیستمی خلاقیت پذیر، آزاد و متعهد هستیم.

سیاوش شهریور عصر یکشنبه در مراسم گرامیداشت هفتهٔ پژوهش که در کانون رضوان تجریش برگزار شد اظهار داشت: اگر به پژوهش، آزادی، خلاقیت و دغدغه های دانش آموزان توجه نکنیم با مشکلات متعددی مواجه می شویم.

وی افزود: ما برای تغییر در تمام زمینه‌ها نیازمند تغییر در نظام آموزش و پرورش هستیم. بسیاری از اتفاقات خوبی که می‌تواند راهکار نجات باشد در مدارس و دانشگاه ها رقم می خورد.

این مقام مسئول ضمن تأکید بر اینکه استفاده از تجریبات گذشته در تمام زمینه ها بسیار حائز اهمیت و کارساز است خاطرنشان کرد: فرهنگ استفاده از تجریبات، دستاوردها و پژوهش ها باید در در تمام عرصهٔ ها در کشور تقویت شود.

شهریور تصریح کرد: به طور مثال شمیرانات شهرستانی سیل خیز است و ما باید با نشست هایی برای مرور تجربیاتمان در مسیر کاهش آسیب های این حادثه طبیعی گام برداریم.

فرماندار شمیرانات با اشاره به اینکه سیاستگذاران، مدیران و مردم نباید از تغییر و عبور از یک مرحلهٔ تاریخی هراسی داشته باشند بیان داشت: پژوهش و شفاف سازی می تواند جامعه را آگاه کرده و رشد دهد. مثلا اگر فردی در زمینه های مختلف جامعه را ناامن می کند باید معرفی شود تا مردم مراقبت خود را بیشتر کنند و فاجعه ای رخ ندهد. حضور افراد سوء استفاده گر در کشور بدیهی است لذا مدیران باید برای مردم شفاف سازی کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت