احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

ورامین رسانه؛

سرمایه گذاری ایتالیا در بخش گردشگری ورامین

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران از سرمایه گذاری هلدینگ ایتالیایی در ساخت تاسیسات گردشگری در روستای قاسم آباد ورامین و موافقت با آن خبر داد.

سرمایه گذاری ایتالیا در بخش گردشگری ورامین

به گزارش تهران رسانه ؛ امیر الهی، گفت: هلدینگ ایتالیایی "یونا" به منظور ایجاد تاسیسات گردشگری در مسیر راه ابریشم طرح فاز نخست در ساخت تاسیسات پذیرایی را ارائه کرده است.

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان تهران افزود: در این طرح پیشنهادی بخش قابل توجهی از مواد اولیه غذایی این رستوران نظیر لبنیات، گوشت به صورت ارگانیک و با پایین ترین آسیب زیست محیطی در کنار مجموعه و با استفاده از سیستم روز کشاورزی و دامداری فراهم می‌شود که بسیار می تواند برای گردشگران جذاب باشد.

وی پیش بینی کرد که فاز اول این پروژه اشتغالزایی خوبی را برای ساکنین بومی در روستای قاسم آباد ورامین و روستاهای اطراف به همراه دارد.

شهرستان ورامین در جنوب شرق استان تهران قرار دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت