کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

توسعه انرژی های پاک در اولویت استان تهران

سه شنبه 1404/09/25

آقایی خبر داد؛

رفع تصرف از 4600 مترمربع اراضی ملی در تهران

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تهران از رفع تصرف 4600 مترمربع از اراضی ملی منطقه کشار سفلی واقع در بخش کن شهرستان تهران خبر داد.

رفع تصرف از 4600 مترمربع اراضی ملی در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تهران با اعلام این خبر که 4600 مترمربع از اراضی ملی منطقه کشار سفلی واقع در بخش کن شهرستان تهران رفع تصرف و به دولت بازگردانده شد گفت: برای بازگرداندن این اراضی و دفاع از حقوق بیت المال، پیگیری های مستمر حقوقی منجر به صدور حکم قضائی مبنی بر خلع ید از این اراضی شد که با حضور عوامل یگان حفاظت از منابع طبیعی و نیروی انتظامی این اراضی رفع تصرف و تمامی بناها و مستحدثات ایجاد شده مورد تخریب قرار گرفت.

رضا آقائی با بیان اینکه منابع طبیعی به عنوان یکی از مهم ترین ارکان توسعه پایدار محسوب می شود خاطر نشان کرد: با توجه به این مهم و حفاظت از این منابع ارزشمند لازم است تا آحاد جامعه به قانون و نظام طبیعت احترام بگذارند و با این موهبت ها و ثروت های الهی مسئولانه برخورد کنند.

وی حفاظت موثر از منابع طبیعی را در گرو مردمی کردن آن دانست و در این باره بیان داشت: در فرآیند توسعه منابع طبیعی، ما بدون همکاری و مشارکت مردم نمی توانیم کاری از پیش ببریم بلکه بهترین کار در این زمینه مردمی کردن حفاظت از منابع طبیعی است.

این مسئول منابع طبیعی شهرستان تهران یادآور شد: از آنجائی که گستره منابع طبیعی زیاد و نیروی انسانی و امکانات برای حفاظت از این اراضی محدود می باشد بنابر این لازم است تا در این حوزه جوامع محلی، دهیاران، شوراهای اسلامی و تمامی سازمان ها و ارگان ها در این خصوص همکاری لازم را با منابع طبیعی داشته باشند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت