رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

ورامین رسانه؛

رفع تصرف بیش از 10 هکتار اراضی ملی ورامین

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های ورامین و قرچک اعلام کرد: با هدف حفظ انفال و عرصه های ملی، بیش از 10 هکتار اراضی ملی واقع در شهرستان ورامین رفع تصرف و از ید متصرفان خارج شد.

رفع تصرف بیش از 10 هکتار اراضی ملی ورامین

به گزارش تهران رسانه ؛ اصغر سپه وند درباره این رفع تصرفات اظهار کرد: 9هکتار از این اراضی واقع در پلاک رازق آباد بخش جوادآباد ورامین در پی اقدامات غیرقانونی شخم و شیار، با حضور بموقع نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و در اجرای تبصره ذیل ماده 55 قانون حفاظت از جنگل ها و مراتع رفع تصرف و به دولت بازگردانده شد.

وی ادامه داد: بیش از 14 هزار مترمربع دیگر از این اراضی که در پلاک قنات کوچک بخش جوادآباد شهرستان ورامین واقع شده بود در اجرای حکم قطعیت یافته قضائی و با حضور عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی و نیروی انتظامی بازپس گیری شد.

سپه وند با اشاره به اینکه مردم نقش مهم و محوری در توسعه و حفاظت از عرصه های منابع طبیعی را دارند خاطر نشان کرد: حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی است و باید آحاد مردم جامعه بویژه جوامع محلی و سازمان های مردم نهاد در این خصوص همیار منابع طبیعی باشند.

این مسئول منابع طبیعی شهرستان های ورامین و قرچک حفاظت از انفال و اراضی ملی را اساسی ترین و مهم ترین وظیفه سازمانی مجموعه منابع طبیعی دانست و خاطرنشان کرد: اقدامات حفاظتی در قالب اکیپ های گشت و مراقبت و رصد روزانه عرصه های ملی با جدیت دنبال می شود و در دستور کار قرار دارد.

وی اذعان داشت: چنانچه حفاظت از این عرصه ها به خوبی انجام شود این منابع ارزشمند کمتر دچار آسیب شده و برای نسل های آینده نیز حفظ خواهد شد.

شهرستان ورامین دارای 220 هزار هکتار اراضی ملی است که حدود 196 هزار هکتار آن جزو مراتع محسوب می شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت