پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

جمشیدی پیشنهاد داد؛

ضرورت شکل گیری «گردان جنگ رسانه ای» در ایران

یک فعال رسانه ای با اعلام اینکه «جبهه انتقام سخت» محدود به زمان، مکان و جنگ نظامی نیست گفت؛ ضرورت دارد به قید فوریت «گردان جنگ رسانه ای» در کشور شکل بگیرد.

ضرورت شکل گیری «گردان جنگ رسانه ای» در ایران

به گزارش تهران رسانه ؛ مهدی جمشیدی، به عنوان یک فعال رسانه ای گفت؛ جبهه انتقام سخت محدود به زمان، مکان و جنگ نظامی نیست و ضرورت دارد تا مدیران مسئول رسانه های کشور نسبت به تشکیل «گردان جنگ رسانه ای» پیش قدم شوند.

جمشیدی ضمن هشدار به اصحاب رسانه و تصمیم گیران کشور گفت؛ پیش بینی می شود در آینده نزدیک، جنگ و هجوم رسانه ای دشمنان نظام علیه ایران آغاز شود که باید همگان به این مهم توجه نمایند.

وی کلید واژه مهم جنگ رسانه ای غرب را اختلاف افکنی و شبهه پراکنی عنوان کرد و افزود؛ شهادت سردار سلیمانی آغاز یک جنبش و نهضت است و رسانه ها باید پیش قراول آگاهی بخشی مردم در این نهضت باشند.

جمشیدی همچنین در خصوص فراگیر بودن جبهه انتقام سخت گفت؛ نباید فقط منتظر یک حمله نظامی باشیم زیرا در این جبهه؛ جنگ اقتصادی، فرهنگی، تاریخی، مذهبی، قومی و همچنین رسانه ای متصور است.

این فعال اجتماعی و رسانه ای در خصوص تغییر تصویر پروفایل کاربران فضای مجازی با تصویر سردار سلیمانی، هشتک گذاری، نام گذاری معابر و دیگر اقدامات گفت؛ این موارد قابل تحسین است ولی کافی نیست، همگان باید ضمن هوشیاری و دانایی، تلاش نمایند تا با همدلی و اتحاد بیشتر در این جبهه تحت عنوان انتقام سخت پیروز گردند.

مدیر مسئول تهران رسانه در پایان با اشاره به اینکه امروز هر ایرانی یک رسانه فردی محسوب میشود پیشنهاد داد؛ مدیران مسئول خبرگزاری ها، پایگاههای خبری، جراید مکتوب و رسانه ملی نسبت به تشکیل «گردان جنگ رسانه ای» در مقابل هجوم رسانه ای غرب در کوتاهترین زمان اقدام نمایند و بصورت هفتگی جلسات مشترک تشکیل تا راهبردهای بنیادین رسانه ای تدوین گردد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت