آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

پلیس رسانه؛

برخورد با قهوه خانه های متخلف در تهران

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی پایتخت از برخورد جدی با قهوه خانه های متخلف در سطح شهر تهران خبر داد.

برخورد با قهوه خانه های متخلف در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ نادر مرادی گفت: در راستای ارتقای امنیت اجتماعی و ساماندهی صنوف شامگاه یکم بهمن طرح نظارت و کنترل بر واحدهای صنفی قهوه خانه در سطح شهر تهران اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه طرح مذکور که با مشارکت همه ادارات نظارت بر اماکن عمومی پایگاه های ۹ گانه پلیس امنیت تهران بزرگ اجرا شد، افزود: در این عملیات، در مجموع از ۱۷۹ واحد صنفی قهوه خانه بازدید شد و به ۱۲۷ واحد صنفی رعایت قوانین تذکر و ۲۵ واحد صنفی اخطارپلمپ دریافت کردند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی پایتخت افزود: دو قهوه خانه نیز به علت عدم رعایت قوانین صنفی برابر دستور قضائی پلمب شد و متصدی آنها نیز به پلیس امنیت عمومی انتقال یافت.

این مقام انتظامی افزود: عدم رعایت ضوابط و مقررات صنفی از جمله عدم پروانه کسب، برخی رفتارهای هنجار شکن، فعالیت خارج از رسته شغلی، پذیرایی از افراد معلوم الحال، آلودگی صوتی، ایجاد مزاحمت برای اهالی و ساکنان اماکن همجوار، و فعالیت در ساعات پایانی شب از جمله تخلفاتی بوده که منجر به برخورد با قهوه خانه های متخلف شده است.

وی با اشاره به تداوم و تشدید این گونه برنامه ها و اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس، از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت