رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

جمشیدی عنوان کرد؛

لزوم برخورد دستگاه قضا با عروسک گردان ها

یک فعال اجتماعی و رسانه ای گفت؛ وقت آن رسیده است که دستگاه قضا با عروسک گردان ها برخورد جدی کند و نتیجه آن را به استحضار عموم برساند.

لزوم برخورد دستگاه قضا با عروسک گردان ها

به گزارش تهران رسانه ؛ مهدی جمشیدی با اشاره به تصمیم جدی دستگاه قضا در برخورد با مفسدان اقتصادی گفت؛ برخورد با هر جرمی و در هر سطحی که صورت می پذیرد یک خواسته عمومی است و نباید رسیدگی قضایی با محاکمه یک شخص و یا چند شریک جرم به پایان برسد.

مدیرعامل سازمان مردم نهاد نواندیش بصیر اشاره ای به عروسک گردان های مفسدان اقتصادی کرد و افزود؛ متهم ردیف اول هر جرم به خصوص در موضوع اقتصادی به تنهایی نمیتواند جرم کلان را سازماندهی کند و به طور یقین توسط عده ای ذی نفوذ هدایت و پشتیبانی می شوند که ضرورت دارد دستگاه قضا به اصطلاح عروسک گردانان مفسد اقتصادی را شناسایی و علیه آنان اعلام جرم کند.

جمشیدی با اشاره به اصطلاح عروسک گردان ها گفت؛ اینکه عده ای تحت پوشش ناشناس و با استفاده از رانت های دولتی و حکومتی از یک یا چند مفسد اقتصادی حمایت می کنند و سالیان دراز شناسایی آنان طول خواهد کشید و با یک رد صلاحیت تمام میشود! منطقی نیست و در گام دوم انقلاب محاکمه آنان نیز باید به یک خواست عمومی تبدیل شود.

این فعال رسانه ای در پایان با اشاره به رضایت عمومی از اقدامات اخیر قوه قضاییه گفت؛ محاکمه متهمان ردیف اول و ... خوب است اما کافی نیست و باید افراد پشت پرده مفسدان اقتصادی نیز شناسایی، محاکمه و معرفی شوند.




نظر شما


نظرات

شهام نجاتی

عالی بود استاد جمشیدی عزیز


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت