طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

پلیس رسانه؛

اجرای طرح ساماندهی صنوف پوشاک در تهران

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت از اجرای طرح ساماندهی صنوف پوشاک در سطح پایتخت از ابتدای هفته جاری خبر داد و گفت: این طرح تا پایان سال ادامه دارد.

اجرای طرح ساماندهی صنوف پوشاک در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ نادر مرادی، اظهار کرد: در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و برخورد با ترویج کنندگان فرهنگ غربی، معاونت اماکن پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با نگاه ویژه ای، طرح ساماندهی صنوف پوشاک را در سطح پایتخت آغاز کرده است.

وی با تذکر به فروشندگان پوشاک که در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مزون و ترویج فرهنگ غربی را تبلیغ می‌کنند، تصریح کرد: در صورت عدم رعایت قوانین و ادامه به نمایش گذاشتن ویترین عرضه پوشاک بر خلاف شئون اسلامی با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ با بیان اینکه تذکر و اطلاع رسانی‌های لازم به متصدیان واحدهای صنفی عرضه کننده پوشاک در خصوص رعایت ضوابط و مقرارت صنفی انجام شده است، تصریح کرد: این طرح با همکاری اتحادیه صنف پوشاک اجرا می‌شود.

مرادی با اشاره به برگزاری جلسات مستمری که با حضور اعضا و کارگروه مد و لباس از ارگان‌ها و سازمان‌های مربوط در حال انجام و شکل گیری است، اظهار داشت: مانکن‌هایی که در ویترین واحدهای صنفی پوشاک قرار دارند به نوعی ترویج مدگرایی و اشاعه فرهنگ بی بند و باری است که موجب تضعیف فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه این طرح از ابتدای این هفته آغاز شده و تا پایان سال ادامه دارد خاطرنشان کرد: مأموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در بازدیدهای مستمر از صنوف، مانکن‌های غیر متعارف را جمع آوری خواهند کرد و با دستور قضائی واحدهای صنفی متخلف پلمب خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت