نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

پلیس رسانه؛

اجرای طرح ساماندهی صنوف پوشاک در تهران

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت از اجرای طرح ساماندهی صنوف پوشاک در سطح پایتخت از ابتدای هفته جاری خبر داد و گفت: این طرح تا پایان سال ادامه دارد.

اجرای طرح ساماندهی صنوف پوشاک در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ نادر مرادی، اظهار کرد: در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و برخورد با ترویج کنندگان فرهنگ غربی، معاونت اماکن پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با نگاه ویژه ای، طرح ساماندهی صنوف پوشاک را در سطح پایتخت آغاز کرده است.

وی با تذکر به فروشندگان پوشاک که در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مزون و ترویج فرهنگ غربی را تبلیغ می‌کنند، تصریح کرد: در صورت عدم رعایت قوانین و ادامه به نمایش گذاشتن ویترین عرضه پوشاک بر خلاف شئون اسلامی با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ با بیان اینکه تذکر و اطلاع رسانی‌های لازم به متصدیان واحدهای صنفی عرضه کننده پوشاک در خصوص رعایت ضوابط و مقرارت صنفی انجام شده است، تصریح کرد: این طرح با همکاری اتحادیه صنف پوشاک اجرا می‌شود.

مرادی با اشاره به برگزاری جلسات مستمری که با حضور اعضا و کارگروه مد و لباس از ارگان‌ها و سازمان‌های مربوط در حال انجام و شکل گیری است، اظهار داشت: مانکن‌هایی که در ویترین واحدهای صنفی پوشاک قرار دارند به نوعی ترویج مدگرایی و اشاعه فرهنگ بی بند و باری است که موجب تضعیف فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه این طرح از ابتدای این هفته آغاز شده و تا پایان سال ادامه دارد خاطرنشان کرد: مأموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در بازدیدهای مستمر از صنوف، مانکن‌های غیر متعارف را جمع آوری خواهند کرد و با دستور قضائی واحدهای صنفی متخلف پلمب خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت