رفع موانع واحدهای تولیدی در استان تهران

خسارت به ۱۰۰۰ دستگاه خودرو در استان تهران

ثبت نام داوطلبان «شوراهای اسلامی شهر» در استان تهران

سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در استان تهران

پنج شنبه 1404/11/09

در نیمه اول مهرماه؛

توزیع کالا در ساعات صبحگاهی تهران ممنوع شد

قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: بنابر مصوبه شورای عالی ترافیک در 2 هفته نخست مهر توزیع کالا بین ساعت 6 الی 9 صبح در پایتخت ممنوع است.

توزیع کالا در ساعات صبحگاهی تهران ممنوع شد

به گزارش تهران رسانه ؛ شهریار افندی زاده روز چهارشنبه درجلسه هماهنگی ستاد استقبال از مهر 97 افزود: بنابراین تصمیم، کامیونت های توزیع کالا از یکم تا 11 مهر از ساعت 6 تا 9 صبح اجازه این امر را نخواهند داشت.
وی در خصوص ساعت کار ادارات و نهادهای عمومی و مراکز آموزشی نیز گفت: در این راستا پیشنهادی به هیات دولت داده شده که در صورت تصویب ساعت کار ادارات از ساعت هفت تا 8:30 صبح به صورت شناور باشد.
به گفته افندی زاده، این تصمیم موجب کاهش ترافیک و سرویس دهی بهتر ناوگان حمل و نقل عمومی به شهروندان خواهد شد و بر اساس این پیشنهاد کسری کار کارمندانی که دیرتر در محل کار خود حاضر می شوند را می توان با اضافه کاری در بعدازظهر جبران کرد.
بنابراین گزارش، جلسه هماهنگی ستاد استقبال از مهر با حضور محسن پورسیدآقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور تهران و جمعی از مدیران شهری در ستاد بحران منطقه شش در حال برگزاری است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
افزایش ۳۵ هکتار فضای سبز در تهران

افزایش ۳۵ هکتار فضای سبز در تهران

تهران رسانه | مشکل پادگان ۰۶ رفع و ۳۵ هکتار به فضای سبز پایتخت اضافه شد.

دستگیری در غرب و شرق تهران

دستگیری در غرب و شرق تهران

تهران رسانه | رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا از دستگیری محرکان اصلی و سرشبکه‌های اغتشاشات در غرب و شرق تهران خبر داد.

۱۳۵۶ دستگاه پله برقی در مترو تهران

۱۳۵۶ دستگاه پله برقی در مترو تهران

تهران رسانه | مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: تعداد پله‌برقی‌های مترو به ۱۳۵۶ دستگاه رسید.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت