احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

علیخانی اظهار نمود؛

فعالیت غیرقانونی پارکبان ها در تهران

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران فعالیت پارکبان ها را غیر قانونی دانست و گفت که شهروندان نباید به افرادی که به عنوان پارکبان از آنها وجه نقد مطالبه می کنند، پول بدهند.

فعالیت غیرقانونی پارکبان ها در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ با وجود اعلام چندباره مسئولان شهرداری و پلیس در خصوص ممنوعیت فعالیت پارکبانان اما هنوز در برخی معابر بعضی افراد با عنوان «پارکبان» فعالیت می کنند و از شهروندان در ازای جای پارک، هزینه می گیرند.

«محمد علیخانی» اظهار داشت که ما اصلا پارکبان نداریم و فعالیت افرادی با این عنوان در شهر غیر قانونی است.

وی یادآور شد که با مصوبه شورای شهر، پارکبان جمع شده و اگر در منطقه ای حضور دارند، شهروندان نباید پول بدهند.

علیخانی تاکید کرد:‌ ما پیش از این غیر قانونی بودن فعالیت این افراد با اعلام کرده ایم و حتی به شهرداری تهران نامه زده و در این خصوص تذکر داده ایم.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد که وقتی شهرداری شهر را رها کند، صد تا صاحب پیدا می کند؛ ‌ مغازه دارها که پیت و چهارپایه می گذارند و شهر را می گیرند و کلانتری هم پارکبان می گذارد.

وی با اشاره به حضور پارکبان ها در برخی مناطق از جمله منطقه ۱۹ شهرداری تهران گفت: این موضوع از سوی کلانتری انجام شده و توجیه می کنند که چون امنیت نیست، ‌ به خاطر ایجاد امنیت و حافظت از خودرو شهروندان، پارکبان مستقر کرده اند.

علیخانی تاکید کرد که این اقدام غیر قانونی است و قانونی نداریم که بر اساس آن کلانتری ها برای پارک حاشیه ای، پارکبان بگذارند.

وی با بیان اینکه پارک حاشیه ای قانون و تعرفه دارد و قانون مشخص کرده است ک پول آن باید به خزانه واریز شود و حساب و کتاب دارد، ‌ گفت:‌ این اقدام در حال حاضر غیرقانونی است.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت:‌ در این خصوص شهرداری مقصر است چرا که شهر را رها کرده و خودش در این خصوص اقدامی نکرده است و در چنین شرایطی ایجاد حق می شود و دیگران شهر را تصاحب می کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت