وضعیت اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران

ممنوعیت توسعه کشاورزی سنتی در استان تهران

آمار شهدای شهرستان های استان تهران

فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

شنبه 1404/04/21

دنیای انتشارات؛

کتاب «سواد رسانه ای، از الف تا ی» منتشر شد

کتاب «سواد رسانه ای، از الف تا ی» تالیف محمد صادق افراسیابی ، با حضور اهالی فرهنگ و رسانه در فرهنگسرای سرو رونمایی می شود.

کتاب «سواد رسانه ای، از الف تا ی» منتشر شد

به گزارش تهران رسانه ؛ کتاب "سواد رسانه ای، از الف تا ی" با حضور شخصیت های علمی و فرهنگی در فرهنگسرای سرو رونمایی خواهد شد.

این مرکز فرهنگی که چندی پیش نشست "جنگ های رسانه ای و روش های مقابله با آن" را برگزار کرده بود، این بار جدیدترین اثر تولیدشده در موضوع سواد رسانه ای را رونمایی و بررسی خواهد کرد.

کتاب "سواد رسانه ای، از الف تا ی" نوشته محمد صادق افراسیابی است و به بررسی بسیاری از مفاهیم مهم و ارزشمند رسانه ای به زبان ساده و شیوا پرداخته است؛ این کتاب با هدف آموزش سواد رسانه ای به مردم و فرهنگسازی استفاده ار رسانه های جمعی به ویژه شبکه های اجتماعی به رشته تحریر درآمده است.

در این مراسم رونمایی بسیاری از شخصیت های علمی، فرهنگی و رسانه ای حضور خواهند داشت که از آن جمله میتوان به مسعود بصیری، رئیس سازمان بسیج رسانه کشور، محمدرضا بهمنی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد صادق افراسیابی معاون مرکز فناوری اطلاعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رسول جلیلی، عضو شورای عالی فضای مجازی، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران، اساتید دانشگاه و تعدادی از اهالی رسانه اشاره کرد.

این مراسم رونمایی روز چهارشنبه 30 بهمن از ساعت 15:30 در فرهنگسرای سرو واقع در خیابان ولیعصر، جنب پارک ساعی، کوچه ساعی یکم برگزار میشود. حضور برای عموم آزاد است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
انفجار در برج چیتگر تهران

انفجار در برج چیتگر تهران

تهران رسانه | انفجار در یکی از طبقات برج پامچال چیتگر تهران سبب بروز حادثه شد.

فعالیت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بدون اختلال

فعالیت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بدون اختلال

تهران رسانه | با توجه به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های واحد ۱۱۰ پلیس تهران، این مرکز بدون اختلال در حال فعالیت است.

آسیب دیدگی ۳۶۰۰ واحد در تهران

آسیب دیدگی ۳۶۰۰ واحد در تهران

تهران رسانه | طبق آمار تاکنون ۳ هزار و ۶۰۰ واحد در تهران آسیب دیده اند که ۲۰۰ واحد نیاز به نوسازی، ۲۵۰ واحد نیاز به مقاوم سازی، هزار و ۵۰۰ واحد نیاز به ترمیم دارند. مابقی واحدها نیز نیازمند ترمیم جزئی هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت