پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

برگزار شد؛

دومین جلسه ستاد بزرگداشت هفته منابع طبیعی استان تهران

با هدف هماهنگی و برنامه ریزی برای برگزاری هرچه باشکوهتر هفته منابع طبیعی سال جاری، دومین جلسه ستاد بزرگداشت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری استان تشکیل شد.

دومین جلسه ستاد بزرگداشت هفته منابع طبیعی استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ این جلسه که با حضور اعضاء برگزار شد مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با تأکید بر برگزاری هرچه پررنگ تر این هفته بیان داشت: هدف اصلی از برگزاری هفته منابع طبیعی ترویج و اشاعه فرهنگ منابع طبیعی در بین اقشار مختلف مردم می باشد.

مهندس احمد طاهری اذعان داشت: این هفته فرصت مناسبی است تا افکار عمومی توجه بیشتری به اهمیت حفظ و توسعه منابع طبیعی پیدا کنند چرا که مبحث منابع طبیعی خاص و ویژه است.

این مسئول منابع طبیعی استان تهران اظهار داشت: به منظور تأثیرگذاری بیشتر برنامه ها، مراسم سال جاری با رویکرد مشارکتی و اجرای برنامه های نو و جذاب در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است در این جلسه مصوبات جلسه قبل مورد بررسی قرار گرفت و درباره برخی از پیشنهادات و نقطه نظرات اعضاء بحث و گفت و گو صورت پذیرفت.

شایان ذکر است هفته منابع طبیعی در تاریخ 15 اسفند آغاز و تا 21 اسفند ادامه خواهد داشت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت