نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

جمعه 1404/06/28

فخاری عنوان نمود؛

لزوم استفاده بهینه از فضاهای گردشگری استان تهران

رئیس شورای اسلامی استان تهران بر لزوم فعال شدن این شورا در بحث گردشگری و بوم گردی تاکید کرد.

لزوم استفاده بهینه از فضاهای گردشگری استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ الهام فخاری رئیس شورای اسلامی استان تهران در بیست و چهارمین جلسه بر لزوم فعال شدن این شورا در بحث گردشگری و بوم گردی تاکید کرد.

فخاری گفت: در آستانه نوروز ظرفیت شورای اسلامی استان تهران در حوزه گردشگری فعال خواهد شد. از این رو بعد از تشکیل دبیرخانه اجرایی، رایزنی های مطلوبی با رسانه ملی صورت گرفته است تا در گردشگری و بوم گردی استان، تحول مناسبی صورت گیرد.

فخاری افزود: تهران دارای اقلیم‌های متفاوتی است به طوریکه در یک فصل چندین نوع آب و هوا را در سطح شهرستانهای استان میتوان دید و موقعیت‌های گردشگری مخصوص فصل گرما همزمان با ورزش‌های زمستانی در این استان در دسترس افراد قرار می گیرد. کار رسانه ای در این ارتباط موجی از مخاطب را برای گردشگری استان تهران ایجاد می کند. به خصوص اینکه در کنار توسعه گردشگری استان تهران صنایع دستی و مشاغل خانگی نیز رشد خواهد کرد. بستر سازی مناسب برای استفاده بهینه از امکانات و فضاهای گردشگری استان تهران کمک بزرگی به شهروندان و هم استانی هایی است که به دلایل مختلف امکان سفر به دیگر استانها را ندارند و این زمینه ساز جذب گردشگر به استان تهران خواهد بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت