احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

طاهری خبر داد؛

پلمپ ۵ شهربازی غیراستاندارد در استان تهران

مدیرکل استاندارد استان تهران از پلمب پنج شهربازی بدون مجوز و یک مرکز تفریحی آبی غیراستاندارد در این استان خبر داد.

پلمپ ۵ شهربازی غیراستاندارد در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محمودرضا طاهری در این باره اظهار داشت: دو شهربازی دنیای شادی و جزیره شادی و یک مرکز تفریحی آبی ساحل خلیج فارس (سوپارک) در شهرستان ملارد، به علت نداشتن مجوز استاندارد پلمب شدند.

وی با تاکید بر اینکه بهره‌برداران این مراکز تا زمان اخذ مجوز استاندارد، اجازه بهره‌برداری از این مجموعه‌ها را ندارند، افزود: یک شهربازی با نام پرنیان در شهرستان مارلیک، یک شهربازی با نام هورا پارک در مجموعۀ تجاری سمرقند واقع در خیابان جنت آباد جنوبی، در منطقه ۵ تهران و یک شهربازی به نامه شهربازی بوستان شکوفه، واقع در خیابان پیروزی، به دلیل نداشتن مجوز استاندارد پلمب شدند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۲ شهربازی به دلیل نداشتن مجوز استاندارد پلمب شدند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت