پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

انتخابات مجلس؛

مشارکت ضعیف مردم در انتخابات استان تهران

با پایان یافتن شمارش آرای صندوق های رای، میزان مشارکت شهروندان استان تهران ضعیف گزارش شد.

مشارکت ضعیف مردم در انتخابات استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ بیش از ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر واجد شرایط رای دادن در استان تهران هستند که از این تعداد، ۲میلیون ۵۳۹ هزار و ۷۶۳ نفر از مردم استان در انتخابات مجلس یازدهم در دوم اسفند به پای صندوق های رای رفتند.

بنابر این گزارش؛ میزان مشارکت شهروندان استان تهران ۲۶/۲ درصد اعلام گردیده است كه در ده دوره گذشته كمترين مشاركت مي باشد.

این در حالی است که در مجلس دهم حدود ۵۲ درصد و در مجلس نهم نيز حدود ۴۸ درصد از مردم تهران در انتخابات شركت كرده بودند. 

عبدالرضا رحمانی‌فضلی در نشست خبری امروز خود با اعلام خبر مشارکت ۴۲/۵۷ درصدی مردم در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و نخستین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری گفت: تعداد شرکت کنندگان در انتخابات دوم اسفندماه ۲۴ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۴۰۴ نفر بوده که از این میزان مشارکت ۴۸ درصد را زنان و ۵۲ درصد را مردان تشکیل می‌دهند.

وی افزود: براین اساس ۲میلیون ۵۳۹ هزار و ۷۶۳ نفر از مردم استان تهران نیز در انتخابات شرکت کرده‌اند که ۲۶/۲ درصد میزان مشارکت بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت