نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

طاهری خبر داد؛

کاشت 300 هزار اصله نهال در استان تهران

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت؛ در هفته منابع طبیعی و آبخیزداری سال جاری که از 15 تا 21 اسفندماه ادامه دارد، 300هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در استان تهران توزیع و کاشته می شود.

کاشت  300 هزار اصله نهال در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در نشست ارائه برنامه ها و راهکارها برای برگزاری هفته منابع طبیعی که با حضور سرپرست سازمان جنگل ها و مدیران ستادی و استان ها و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد گفت: در هفته منابع طبیعی و آبخیزداری سال جاری که از 15 اسفند ماه آغاز و تا 21 اسفندماه ادامه دارد 300هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در استان تهران توزیع و کاشته می شود.

احمد طاهری افزود: رویداد بزرگ نهالکاری از 14 آذر ماه سال جاری و با کاشت یکصد هزار اصله نهال در استان تهران آغاز شده است و تا هفته منابع طبیعی ادامه خواهد داشت.

وی هفته منابع طبیعی را فرصت مناسبی برای فرهنگسازی مقوله مهم منابع طبیعی دانست و اظهار داشت: آموزش و فرهنگسازی بویژه استفاده از ظرفیت رسانه ها می تواند نقش موثری در تغییر نگرش عموم مردم برای حفظ، احیاء و توسعه منابع طبیعی داشته باشد.

این مسئول منابع طبیعی استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه برخی برنامه ها و پیشنهادات برای برگزاری این هفته پرداخت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت