فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

تلاش برخی افراد برای ایجاد التهاب در بازار استان تهران

دورکاری کارکنان دستگاه های اجرایی در استان تهران

تقویت شبکه فروش فروشگاه های زنجیره ای دراستان تهران

یک شنبه 1404/04/15

تحصیلی خبر داد؛

تحویل پمپ ضد عفونی کننده به جایگاه داران سوخت

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از اختصاص و تحویل ۲۲ پمپ ضد عفونی کننده به همراه مواد، لباس، چکمه و ماسک به تمامی جایگاه‌داران سوخت سی ان جی خبر داد.

تحویل پمپ ضد عفونی کننده به جایگاه داران سوخت

به گزارش تهران رسانه ؛ حمیدرضا تحصیلی اعلام کرد: برای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس با دستور مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری شهردار تهران، همه‌ی سازمان‌ها و شرکت‌ها موظف شدند هر روز، تمام مکان‌های مرتبط با مردم و پرسنل را ضد عفونی کنند.
او با تاکید بر این که بلافاصله پس از اعلام دستور فوق، شرکت ساماندهی صنایع شهر ۴۰ دستگاه سم‌پاش و مهپاش تهیه کرد، ادامه داد: این تجهیزات میان سه ساختمان شرکت ساماندهی صنایع شهر در گاندی، آیت‌الله سعیدی و حکیمیه توزیع شد تا روزانه ضد عفونی، گندزدایی و انگل زدایی را در دستور کار خود قرار دهند.
تحصیلی ادامه داد: دو دستگاه سم‌پاش ثابت نیز به بازارهای حکیمیه و جنت‌آباد که پذیرای هزاران نفر از شهروندان در روزهای پایانی سال است، برای ضد عفونی روزانه تحویل داده شد.
او با بیان کرد: به دلیل استفاده شهروندان از جایگاه‌های سوخت CNG، پیمانکاران با تحویل وسایل مورد نیاز، موظف شدند روزی سه تا چهار بار ضد عفونی و انگل زدایی را در دستور کار خود قرار دهند.
تحصیلی افزود: در همین راستا روزانه پنج کارمند رسمی با پنج دستگاه موتورسیکلت به این جایگاه‌ها نظارت می‌کنند، این در حالی است که معاون مربوطه و مدیرعامل نیز، جداگانه بر این مهم نظارت دارند.
او ادامه داد: برای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس اقداماتی همچون نصب ظروف حاوی مواد ضد عفونی کننده در آسانسورها و درب ورودی‌ها، توزیع مایع ضد عفونی کننده به تمامی پرسنل برای منزل، کاهش نیمی از کارمندان، ضد عفونی کیوسک‌های گل، مطبوعات و خودروهای حمل حیوانات در دو نوبت در دستور کار قرار گرفت و اجرایی شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف ۲۰۰ میلیارد تنباکوی قاچاق در تهران

کشف ۲۰۰ میلیارد تنباکوی قاچاق در تهران

تهران رسانه | ۱۰۰ تن تنباکوی قاچاق به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در تهران کشف شد.

روایت ۱۲ روز عملیات نجات در تهران

روایت ۱۲ روز عملیات نجات در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهر تهران روایت ۱۲ روز عملیات نجات در پایتخت را تشریح کرد.

لزوم کاهش پسماندهای پلاستیکی در تهران

لزوم کاهش پسماندهای پلاستیکی در تهران

تهران رسانه | تهران به‌عنوان یکی از پرجمعیت‌ترین شهرها، روزانه با حجم بالایی از تولید پسماند مواجه است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت