رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شنبه 1404/05/11

عامری خبر داد؛

مبارزه با علف‌های هرز در مزارع گندم استان تهران

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: مبارزه با علف‌های هرز و آفت سن یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مرحله داشت مزارع گندم استان تهران است.

مبارزه با علف‌های هرز در مزارع گندم استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ عباسعلی عامری با بیان این مطلب گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با ایجاد اکیپ های شبکه مراقبت و پیش‌آگاهی، مشتمل بر کارشناسان جهاد کشاورزی و کلینیک‌های گیاه‌پزشکی امر پایش عوامل خسارت‌زا، آموزش و اطلاع‌رسانی زمان و نحوه مبارزه با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در محصولات گندم و جو را به اجرا گذاشته است.

عامری افزود: تاکنون حدود 38هزار هکتار از مزارع استان، مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز انجام شده است، با توجه به اینکه علف‌های هرز در رقابت با محصول اصلی در جذب آب و عناصر غذایی است، به‌طور بالقوه می‌تواند تا 25 درصد خسارت وارد کند.

وی خاطرنشان کرد: از آنجا که این خسارت به‌طور نامحسوس است، متأسفانه از سوی برخی کشاورزان مورد غفلت قرار می‌گیرد، از این رو در مقطع زمانی فعلی و با توجه به بازدیدهای کارشناسان و پیرو اطلاعیه‌های قبلی تأکید می‌شود به‌منظور جلوگیری از خسارت علف‌های هرز در مزارع گندم و جوی دیرکاشت با مشورت کارشناسان حاضر در منطقه، در نخستین فرصت نسبت به مبارزه اقدام کنند.

عامری در پایان تصریح کرد: از آنجا که ریزش‌های اولیه آفت سن غلات نیزدر مزارع مشاهده نشده از کشاورزان درخواست می‌شود به اطلاعیه‌های بعدی مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان و این سازمان و توصیه‌های کارشناسان شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی که به‌طور مستمر در حال بازدید از مزارع هستند توجه لازم را داشته باشند و به‌موقع نسبت به کنترل شیمیایی این آفت اقدام کنند تا همانند سنوات قبل از بروز خسارت احتمالی به محصول جلوگیری شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت