فعالیت ۳ شیفته برخی مدارس در استان تهران

شناسایی ۱۳۸ هزار انبار غیرفعال در استان تهران

طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

چهارشنبه 1404/08/28

علیپور خبر داد؛

اجرای دوباره طرح تفکیک پسماند از مبدا در تهران

تهران رسانه | از اردیبهشت ماه امسال، شهروندان شهر تهران می‌توانند پسماندهای خود را از مبدا تفکیک کنند.

اجرای دوباره طرح تفکیک پسماند از مبدا در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در قالب طرح کاپ(کاهش پسماند) از اردیبهشت ماه امسال شهروندان می‌توانند مجددا پسماندهای خود را از مبدا تفکیک کنند.

صدرالدین علیپور با اشاره به آخرین تصمیمات اتخاذ شده در بحث تفکیک پسماند در پایتخت اظهارداشت: اهمیت رعایت اصول بهداشتی در تفکیک پسماند موضوعی است که همواره مورد توجه بوده و یکی از نقدهای ما به تفکیک پسماند از مخزن رعایت نکردن اصول بهداشتی است.

وی گفت: با شیوع ویروس کرونا سخت‌گیری‌ها در این باره افزایش یافت و قوه قضاییه و نیروی انتظامی با شیوه گذشته جمع‌آوری پسماند از مخازن برخورد می‌کنند.

علیپور با اشاره به لزوم آموزش و اطلاع رسانی گسترده به شهروندان برای تغییر شیوه تفکیک پسماند از مبدا افزود: پیش از شیوع ویروس کرونا در طرح کاپ برنامه‌ریزی‌هایی برای تفکیک پسماند از مبدا و در خانه‌ها انجام شده بود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران بیان کرد: براساس این طرح برنامه‌هایی در دست تدوین است که ٢ روز در هفته پسماندهای خشکی که از شیرابه عاری و کم حجم شده است را از در منازل تحویل بگیریم.‌

وی با بیان اینکه شهروندان در تفکیک پسماند از مبدا با شهرداری تهران همکاری خوبی دارند، اظهارداشت: در این باره پیگیری‌های لازم از مناطق در حال اجراست و صرفا پیمانکارانی اجازه فعالیت دارند که بتوانند فرایند فعلی را اصلاح کنند و پسماند شهروندان را از طریق خودروهایی که در اختیار دارند و همچنین ارتباط با اپلیکیشنی که در حال نهایی شدن است، جمع‌آوری کنند.

علیپور گفت: اگر این شرایط محقق شود ما می‌توانیم از اردیبهشت ماه فرایند تفکیک پسماند از مبدا را دوباره بدون اینکه خطری شهروندان یا کارگران را تهدید کند، راه‌اندازی کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تاکید بر اینکه تفکیک پسماند همچنان ممنوع است، افزود: با افرادی که به صورت غیرمجاز نسبت به تفکیک پسماند اقدام کنند به شدت برخورد خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت