نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

رادیو رسانه؛

سرپرست روابط عمومی معاونت صدا منصوب شد

تهران رسانه | «سیداحمد رضا صدر» به سمت سرپرست روابط عمومی معاونت صدا در رسانه ملی منصوب شد.

سرپرست روابط عمومی معاونت صدا منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی در حکمی، سیداحمدرضا صدر را به سمت سرپرست روابط عمومی معاونت صدا منصوب کرد.
در حکم محمدحسین رنجبران برای سرپرست روابط عمومی معاونت صدا مهم‌ترین مسئولیت‌های صدر در این سمت، «معرفی برنامه‌های پرمحتوای رادیو در حوزه‌های مختلف رسانه، تقویت ارتباط رادیو با مخاطبان و استفاده از نظرات آن‌ها، تقویت انعکاس برنامه‌های برجسته رادیو در فضای مجازی، حضور پررنگ عوامل برنامه‌های مختلف رادیو در واحد 162 برای ارتباط بیشتر با مخاطبان، نظارت دقیق بر فعالیت اهالی رادیو در فضای مجازی با هماهنگی معاون محترم صدا و اداره‌کل روابط‌عمومی، استفاده از ظرفیت چهره‌های برجسته رادیو برای معرفی بهتر معاونت صدا به مردم، تشکیل اتاق فکر پیشکسوتان رادیو برای بهره گیری از تجارب ایشان و استفاده دائم از خدمات آن‌ها و انعکاس دقیق‌ برنامه‌ها و تلاش‌های معاون محترم صدا و پیوند بیشتر میان مدیریت و کارکنان معاونت» معرفی شده است.
رنجبران با تاکید بر این که رادیو به عنوان رسانه‌ای گرم همچنان میان عامه مردم جایگاه ویژه‌ای دارد، در این حکم آورده است انتظار می‌رود اطلاع‌رسانی درباره این رسانه هم طراز با شأن و جایگاه آن صورت گیرد.
وی همچنین از حامد فاتحی پولادی که در دو سال گذشته این سمت را عهده‌دار بود، قدردانی کرده است.
احمدرضا صدر متولد 1357 است و سابقه مدیریت روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان البرز (1392 تا 1395)، اجرای برنامه‌های قرآنی و معارفی در شبکه قرآن و معارف و شبکه یک سیما، اجرای برنامه‌های پیک بامدادی و پیک نیمروزی، رادیو گفت‌وگو، رادیو معارف، رادیو ایران، خبرنگاری در اداره کل پخش اخبار صدا و ... را در کارنامه خود دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت