کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

توسعه انرژی های پاک در اولویت استان تهران

سه شنبه 1404/09/25

طاهری تاکید کرد؛

فعالیت های جهشی ۹ گانه منابع طبیعی در استان تهران

تهران رسانه | فعالیت های منابع طبیعی استان تهران در سال ۹۹ با جهش ۹گانه همراه خواهد بود.

فعالیت های جهشی ۹ گانه منابع طبیعی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ احمد طاهری صبح پنجشنبه در نخستین جلسه شورای هماهنگی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اظهار داشت: سال ۹۹، سال جهش در فعالیت‌های منابع طبیعی است.

طاهری با اشاره به رونمایی فعالیت‌های جهشی ۹ گانه منابع طبیعی توسط سرپرست سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، افزود: محورهای ۹ گانه اعلامی بسیار مهم و با اهمیت بوده و منابع طبیعی استان تهران بر اجرای این فعالیت‌ها اهتمام جدی دارد.

وی اذعان داشت: سال جاری از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده است و از آنجایی که فعالیت‌های منابع طبیعی زیربنایی و بستر مناسب را برای تولید و اشتغال و جهش تولید فراهم می‌کند، از این رو فعالیت‌های ۹ گانه می‌تواند جهشی در اقدامات منابع طبیعی ایجاد کند.

این مسئول منابع طبیعی استان تهران به فعالیت‌های جهشی ۹ گانه اشاره و خاطر نشان کرد: این فعالیت‌ها شامل اجرای طرح کاداستر اراضی ملی، ارتقا پوشش حفاظتی، مدیریت و بهره برداری از مراتع، تعیین تکلیف مدیریت پارک‌های جنگلی، تشخیص، تعیین حدود و آگهی ذخیره گاه‌های جنگلی، توسعه زراعت چوب، اخذ حقوق دولتی، توسعه دولت الکترونیک و توسعه و تقویت صندوق‌های منابع طبیعی است.

طاهری اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری و مقابله بابیابان زایی را از جمله طرح‌های محوری منابع طبیعی در استان تهران برشمرد و بیان داشت: طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری مشتمل بر اقدامات سازه‌ای، بیومکانیکی و بیولوژیکی است که در این خصوص اقدامات خوب و مؤثری طی دو سال اخیر و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در سطح حوزه‌های آبخیز استان تهران انجام شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران یاد آور شد: با توجه به اینکه طرح‌های بیابان زدایی در مناطق بیابانی این استان به مرحله اجرا در آمده اما همچنان استمرار اقدامات بیابان زدایی برای استان تهران ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

وی درباره برخی کارکردهای عملیات آبخیزداری و بیابان زدایی افزود: اجرای طرح‌های آبخیزداری موجب کنترل سیل و رسوب، تقویت سفره‌های آب زیرزمینی و افزایش آبدهی چاه‌ها و قنوات خواهد شد و اقدامات بیابان زدایی علاوه بر تثبیت شن‌های روان و جلوگیری از پیشروی بیابان موجب کنترل و مهار ریزگردها می‌شود.

این مقام مسئول بابیان اینکه فعالیت‌های آبخیزداری و بیابان زدایی در ایجاد امنیت اراضی کشاورزی، تأسیسات و ساکنین از اهمیت بسزایی برخوردار است، بر تداوم اجرای این گونه فعالیت‌ها تاکید کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت