شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

خسروآباد رسانه؛

روستای خسروآباد به شهر تبدیل شد

تهران رسانه | پس از موافقت با تبدیل روستای خسروآباد به شهر از توابع شهرستان پردیس، صفحه رسمی اخبار شهر خسروآباد در تهران رسانه راه اندازی شد.

روستای خسروآباد به شهر تبدیل شد

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار شهرستان پردیس گفت: روستای خسرو آباد در بخش جاجرود با یک هزار نفر جمعیت بر اساس ماده ۱۳ تقسیمات کشوری و ابلاغ وزارت کشور تبدیل به شهر شد.

عبدالعظیم رضایی اظهارداشت: مردم روستای خسرو آباد درخواست ارتقای روستای خود به شهر را داده بودند و با توجه به اینکه بر اساس تقسیمات کشوری مراکز بخش ها بدون در نظر گرفتن میزان جمعیت قابل تبدیل به شهر هستند با در نظر گرفتن مسائل و ملاحظات قانونی با درخواست آنها موافقت شد.

وی ادامه داد: روستای خسروآباد مرکز بخش جاجرود است و بر اساس مطالعات کارشناسی دقیق در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی انجام شده و به استناد تبصره ۵ ماده ۴ قانون تقسیمات کشوری از این پس به شهر ارتقا پیدا می کند.

فرماندار شهرستان پردیس ضمن تبریک به اهالی روستای خسروآباد، خاطر نشان کرد: ارتقای روستای خسرو آباد به شهر، بر اساس موافقت و ابلاغ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیرکشور به استانداری و پس از آن به شهرستان اجرایی شده است.

رضایی گفت: تاسیس شهرداری، تامین تجهیزات و رفع کمبودهای موجود برای استقرار شهرداری و آغاز خدمات دهی به شهروندان در اسرع وقت اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه اعضای شورای اسلامی روستا از این پس اعضای شورای اسلامی شهر خسروآباد محسوب می شوند، خاطر نشان کرد: اعضای علی البدل شورای روستا به اعضای شورای اسلامی شهر اضافه می شوند و شهردارتوسط اعضای شورای اسلامی شهر انتخاب خواهد شد.

بنابراین گزارش؛ از این پس شهرستان پردیس دارای سه شهر پردیس، بومهن و خسروآباد است و استان تهران نیز 44 شهر خواهد داشت.

تهران رسانه تبدیل شدن روستا به شهر را به شهروندان شهر خسروآباد تبریک می گوید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت