پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

ملارد رسانه؛

ثبت ملی دشت شقایق ها در ملارد

تهران رسانه | پرونده دشت شقایق‌های شهرستان ملارد برای ثبت در میراث طبیعی آماده می‌شود.

ثبت ملی دشت شقایق ها در ملارد

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملارد با بیان اینکه رویش شقایق‌ها در دشت این شهرستان عمری حدود دو تا سه‌ هفته دارد، گفت: پرونده دشت شقایق‌های این شهرستان برای ثبت در میراث طبیعی آماده می‌شود.

حمید کریمی افزود: ثبت ملی دشت شقایق‌های شهرستان ملارد ضمن حفظ این میراث ارزشمند طبیعی می‌تواند موجب معرفی هرچه بهتر این جاذبه طبیعی و جذب گردشگران به شهرستان ملارد در فصل بهار شود.

وی ادامه داد: هرساله در اردیبهشت‌ماه، صدها هکتار از دشت‌های ملارد شاهد رویش شقایق‌های سرخی است که به لحاظ زیبایی و شکوه ظرفیت ثبت در فهرست میراث طبیعی کشور را دارد.

کریمی تصریح کرد: به دلیل محدودیت‌های زمانی هر چه سریع‌تر کار مستندنگاری برای ثبت ملی این دشت چشم‌نواز در فهرست میراث طبیعی انجام و برای طی مراحل اداری ثبت به معاونت میراث فرهنگی استان تهران ارسال می‌شود.

دشت شقایق‌ها در ۲۵ کیلومتری جنوب غرب شهر صفادشت شهرستان ملارد واقع شده است، هرساله شاهد رویش شقایق‌های وحشی در ماه اردیبهشت هستیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت