پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

پلیس رسانه؛

ظرفیت محدود نگهداری زنان معتاد در تهران

تهران رسانه | بین ۸۰۰ تا هزار معتاد متجاهر زن در پایتخت حضور دارند که متاسفانه ظرفیت نگهداری از آنها وجود ندارد.

ظرفیت محدود نگهداری زنان معتاد در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ گفت: بین ۸۰۰ تا هزار معتاد متجاهر زن در پایتخت داریم که متاسفانه ظرفیت نگهداری از آنها را نداریم.

سرهنگ عبدالوهاب حسنوند با اشاره به آمار معتادین متجاهر خانم در پایتخت اظهار کرد: برآورد ما حدود ۸۰۰ تا هزار نفر معتاد متجاهر زن در حوزه شهر تهران است.

وی افزود: این افراد مشمول ماده ۱۶ می‌شوند و باید این افراد را برای بازپروری و توانمندی به مراکز نگهداری ماده ۱۶ ببریم اما در پایتخت مرکزی که بتواند تمامی این افراد را در خود جای دهد، نداریم.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت گفت: حتماً باید ظرفیت نگهداری از زنان متجاهر خانم در پایتخت افزایش پیدا کند و بهزیستی باید نسبت به این موضوع و ظرفیت سازی اقدام کند.

از ابتدای سال تا الان معتاد متجاهر زن در پایتخت جمع آوری نشده است

وی گفت: از ابتدای سال تا الان در موضوع زنان معتاد مشمول ماده ۱۶ (زنان معتاد متجاهر) جمع آوری نداشتیم چرا که ظرفیتی برای نگهداری آنها وجود ندارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا آمار معتادین متجاهر خانم امسال نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده، گفت: امسال هنوز آمار به دلیل مباحث مربوط به کرونا جمع آوری نشده اما سال گذشته هم همین آمار را داشتیم که در پایتخت بین ۸۰۰ تا هزار نفر معتاد متجاهر خانم داشته ایم البته با توجه به رصد میدانی همکاران مان این آمار خیلی امسال تغییری نداشته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت