شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

جلیل آباد رسانه؛

استقرار شهرداری جلیل آباد پس از یکسال انتظار

تهران رسانه | با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان خردادماه شهرداری در شهر جلیل‌آباد شهرستان پیشوا مستقر می شود.

استقرار شهرداری جلیل آباد پس از یکسال انتظار

به گزارش تهران رسانه ؛ جلیل‌آباد از جمله روستاهای شهیدپرور و کهن پیشوا بود که در سال گذشته براساس مصوبه وزارت کشور این روستا به شهر تبدیل شد، اما متأسفانه هنوز با گذشت یکسال از اجرای طرح تقسیمات کشوری در این منطقه، شهرداری در جلیل‌آباد مستقر نشده که این امر مشکلاتی را برای شهروندان آن ایجاد کرده است.

حسین عباسی با اشاره به استقرار شهرداری در جلیل‌آباد پیشوا اظهار داشت: جلیل‌آباد به شهر تبدیل شده است اما استقرار شهرداری نیازمند مراحل قانونی و اداری خاص خود است که در حال پیگیری هستیم.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تلاش داریم که تا پایان خردادماه شهرداری در شهر جلیل‌آباد مستقر شود.

فرماندار شهرستان پیشوا تصریح کرد: با این شرایط فعلی شورای روستا باید تا پایان دوره به فعالیت خود ادامه می‌دهد و پس از آن در سال1400 انتخابات شورای شهر در جلیل‌آباد براساس ضوابط شهری خاص خود انجام می‌پذیرد که طبق جمعیت شهر جلیل‌آباد تعداد شورای شهر آن نیز همان 5 نفر خواهد بود.

عباسی در پایان خاطرنشان کرد: به محض صدور دستورالعمل وزارت کشور مبنی بر استقرار شهرداری این کار انجام خواهد شد که پیش‌بینی ما این است حداکثر تا پایان خردادماه این امر محقق شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت