رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

«
01:29:10 شنبه 1404/05/11

اسدپور خبر داد؛

ایجاد کمربند حفاظتی در عرصه های ملی استان تهران

تهران رسانه | پروژه ایجاد کمربند حفاظتی به طول 54 کیلومتر در عرصه های ملی استان تهران اجرا شد.

ایجاد کمربند حفاظتی در عرصه های ملی استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: با هدف حفظ و صیانت از عرصه های ملی، پروژه ایجاد کمربند حفاظتی (سازه بتنی بنچ مارک) به طول 54 کیلومتر در عرصه های ملی استان تهران به مرحله اجرا درآمده است.

فتاح اسدپور با اعلام این مطلب افزود: در این پروژه 900 عدد بنچ مارک و 73 عدد تابلوی حفاظتی در مرز بین اراضی ملی و مستثنیات مناطق حساس شهرستان های تهران، شمیرانات، دماوند و فیروزکوه نصب می شوند.

وی به مزایای اجرای این پروژه اشاره و در این باره اظهار داشت: مشخص شدن حد و مرز اراضی ملی و مستثنیات قانونی اشخاص، جلوگیری از تصرفات غیر مجاز به عرصه های منابع طبیعی، تسریع در پاسخگویی به استعلام ها، کاهش تخلفات و تشکیل پرونده های تخلف و تسریع در اجرای مأموریت های محوله به یگان حفاظت منابع طبیعی از جمله مزایای اجرای این پروژه می باشد.

اسدپور یادآور شد: نصب بنچ مارک ها در عرصه هایی انجام می شود که اصلاح هندسی و طرح کاداستر بر روی آن اراضی اجرا شده باشد.

استان تهران دارای یک میلیون و 78 هزار هکتار اراضی ملی می باشد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت