طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

شورای شهر تصویب کرد؛

پادگان ۰۶ به نام «بوستان ارتش» نامگذاری شد

تهران رسانه | با موافقت اکثریت اعضای شورای شهر پادگان ۰۶ به نام بوستان ارتش نامگذاری شد.

پادگان ۰۶ به نام «بوستان ارتش» نامگذاری شد

به گزارش تهران رسانه ؛ در جلسه امروز شورای شهر تهران نامگذاری پادگان ۰۶ در دستور کار قرار گرفت. محمدجواد حق شناس دراین باره گفت: موضوع پادگان ۰۶ بیش از یک دهه از مباحثی بوده است که توسط شورای شهر، شهرداری و مدیریت شهری و تصمیم گیران ارتش مورد مذاکره بوده است.

حق شناس ادامه داد:با توجه به توافقی که انجام شده است این پادگان نزدیک به ۵۰ هکتار وسعت دارد و در منطقه ۴ شهرداری تهران بین خیابان پاسداران و شهید صیاد شیرازی و جنوب بزرگراه شهید بابایی قرار دارد.
او افزود :بر اساس توافقات انجام شده ۳۵ هکتار تبدیل به بوستان و هفته آینده افتتاح شود. مدیریت محترم شهرداری تقاضا داشت که خارج از نوبت این نامگذاری بنام بوستان ارتش اقدام شود. این موضوع در جلسه فوق العاده کمیسیون نامگذاری مطرح شد که با حضور اعضا به اتفاق اراء به نام بوستان ارتش نامگذاری شود.در پایان با موافقت اکثریت اعضای شورای شهر پادگان ۰۶ به نام بوستان ارتش نامگذاری شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

رفع نواقص چراغ راهنمایی و رانندگی در تهران

رفع نواقص چراغ راهنمایی و رانندگی در تهران

تهران رسانه | نواقص حدود ۸۴۰ چراغ راهنمایی و رانندگی و تعویض ۲ هزار بشکه ترافیکی و استوانه طی سال جاری در تهران انجام شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت