رفع موانع واحدهای تولیدی در استان تهران

خسارت به ۱۰۰۰ دستگاه خودرو در استان تهران

ثبت نام داوطلبان «شوراهای اسلامی شهر» در استان تهران

سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در استان تهران

یک شنبه 1404/11/12

فشم رسانه؛

دستگیری جدید در شورای شهر فشم

تهران رسانه | دو عضو شورای شهر اوشان فشم، میگون دستگیر شدند، تا سریال دستگیری ها در مدیریت شهری این منطقه خوش آب و هوا ادامه داشته باشد.

دستگیری جدید در شورای شهر فشم

به گزارش تهران رسانه ؛ چندی است، تخلفات مالی کارکنان و اعضای شورای اسلامی شهر اوشان فشم و میگون زیر ذره بین دقیق دستگاه قضائی قرار دارد و در این راستا ابتدا ۳۰ اردیبهشت ماه بود، که شهردار، یکی از کارکنان و دو عضو شورای اسلامی اوشان فشم، میگون دستگیر شدند.

در ادامه و پس از گذشت ۳۱ روز، ظهر شنبه ۳۱ خرداد ماه نیز رئیس و یک عضو دیگر شورای شهر شهر اوشان، فشم و میگون به همراه دو نفر از کارکنان شهرداری اوشان، فشم میگون که در امور مالی و کمیسیون ماده ۱۰۰ فعالیت داشتند دستگیر شدند.

این افراد توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات بازداشت و برای سیر قانونی پرونده تحویل دادگاه بخش رودبار قصران شدند.

تأیید دستگیری‌ها توسط مرجع قضائی

رئیس حوزه قضائی رودبار قصران با تأیید این دستگیری‌ها اظهار داشت: بررسی تخلفات مالی در شورای شهر و شهرداری اوشان، فشم میگون همچنان در دستور کار قرار دارد.

مهدی عزیزیان ادامه داد: تحقیقات تکمیلی از شهردار، مسئول دفتر وی و دو تن از اعضای شورای شهر اوشان، فشم میگون که پس از این دستگیر شده بودند، نیز در حال انجام است.

وی گفت: اجازه نمی‌دهیم، حقی از بیت المال تضییع شود.

هیچ تخلفی بدون پیگیری نخواهد ماند

امام جمعه رودبار قصران نیز از مبارزه با فساد اقتصادی در این بخش تقدیر کرد و در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: بارها نسبت به دوری از فساد اقتصادی و نصیحت برخی از آقایان از تریبون نماز جمعه اقدام کرده بودم، اما متأسفانه توجهی نشد.

حجت الاسلام سید مجتبی حسنی اضافه کرد: متخلفان و مفسدان اقتصادی بدانند، هیچ تخلفی بی پیگیری و مصون از برخورد نخواهد بود.

بر اساس این گزارش، کامیار شعبانی، هفتم خردادماه سال جاری و هفت روز پس از دستگیری شهردار، به عنوان سرپرست شهرداری فشم منصوب شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازگشت روح بچه محلی به تهران

بازگشت روح بچه محلی به تهران

تهران رسانه | جشنواره «محله قوی» با رویکرد محله‌محور و با هدف شناسایی کنشگران اجتماعی، تقویت سرمایه اجتماعی و احیای هویت محله‌ای، به‌زودی در سطح محلات شهر تهران برگزار می‌شود.

افزایش ۳۵ هکتار فضای سبز در تهران

افزایش ۳۵ هکتار فضای سبز در تهران

تهران رسانه | مشکل پادگان ۰۶ رفع و ۳۵ هکتار به فضای سبز پایتخت اضافه شد.

دستگیری در غرب و شرق تهران

دستگیری در غرب و شرق تهران

تهران رسانه | رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا از دستگیری محرکان اصلی و سرشبکه‌های اغتشاشات در غرب و شرق تهران خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت