رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شنبه 1404/05/11

کتاب رسانه؛

کتاب و کتابخوانی با اپلیکیشن یار مهربان

تهران رسانه | اپلیکیشن «یار مهربان» با محتوای موضوعی «بخون و جابذار» برای ایجاد اشتیاق و ترویج کتابخوانی، اشاعه فرهنگ تعهد، وفاداری و اشتراک گذاری کتاب در اختیار هموطنان قرار داده شده است.

کتاب و کتابخوانی با اپلیکیشن یار مهربان

به گزارش تهران رسانه ؛ مهدی فخرائی، مدیر سایت و طراح اپلیکشن «یار مهربان» در این باره اظهار داشت: بمنظور اشاعه فرهنگ و ارتقاء سطح مطالعه و کتابخوانی در سراسر کشور ایران و دسترسی رایگان مردم عزیز کشورمان به کتاب، ایده ای اولیه با عنوان بخون و جابذار ارائه و با تبدیل این ایده به اپلیکیشنی به نام «یار مهربان» و راه اندازی سایت و صفحه اینستاگرام به آدرس ذیل برای اجرای سیستماتیک و هدفمند اقدام شده است.
این اپلیکیشن به گونه ای طراحی شده است که هموطنان می توانند با نصب آن بر روی تلفن های همراه و عضویت در صفحه اینستاگرام و وب سایت طراحی شده، زمان و مکان دستیابی به کتاب هایی را که در فضاها، اماکن و مناطق مختلف کشور به اشتراک گذاشته شده و به قولی کتاب هایی که مسافر گشته اند و یا هموطنان، خود به اشتراک گذاشته و مسافرشان نموده اند و همچنین نحوه رهاسازی مجدد کتاب ها را اعلام نمایند.
فرهنگسراها، علاقمندان به کتابخوانی، فعالان حوزه فرهنگ و ادب و حامیان ترویج فرهنگ کتابخوانی در سرتاسر کشور می توانند نقش مهم و بسزایی در دستیابی به هدف ارتقاء و اشاعه این فرهنگ ایفا نمایند. به امید آنکه مشارکت کنندگان در این طرح ملی فرهنگی، ضمن یاری به دست اندرکاران این طرح در به اشتراک گذاری کتاب، امکان دسترسی همه مردم عزیزمان به کتابهای محبوبشان را آسانتر نموده و بتوانیم مطالعه کتاب را به عنوان عادتی عمومی و همگانی تبدیل نمائیم.


آدرس سایت:
www.yaremehrabanapp.ir

آدرس صفحه اینستاگرام:
@yaremehrabanapp




نظر شما


نظرات

نازیلا تیموری

درود بر شما که در راستای ارتقای فرهنگی این مرز و بوم قدم برداشتید. طرح بسیار جالب و کارآمدی است. امیدوارم در این زمینه موفق و کامیاب باشید.

افسانه مهرنامی

احسنت برشما وباارزوی موفقیت روزافزون


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت