طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

شنبه 1404/08/10

اصناف رسانه؛

گرانی نان در تهران تکذیب شد

تهران رسانه | ضرورت ایجاب می‌کند دولت به معنای واقعی از نانواها حمایت کند، چون هزینه تمام شده نان بسیار بالاست.

گرانی نان در تهران تکذیب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در واکنش به خبر مطرح شده در فضای مجازی درباره گرانی نان گفت: این خبر به شدت تکذیب می‌شود.

بیژن نوروز مقدم افزود: برخی رسانه‌های مجازی از قول من تیتر زدند که «چون دلار گران شده نان را گران خواهیم کرد» این حرف به هیچ وجه صحت ندارد و به شدت تکذیب می‌شود.

وی ادامه داد: دولت به دلیل اینکه نان قوت غالب مردم است همواره سعی می‌کند قیمت نان را در آرامش نگه دارد تا به مردم فشاری وارد نشود.

وی گفت: توقع ما هم از دولت این است همانطور که به فکر این است که به مردم فشاری وارد نشود از آن طرف کاری کند که این فشار به نانواها هم وارد نشود، چون نانوا هم جز همین مردم است.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: ضرورت ایجاب می‌کند دولت به معنای واقعی از نانواها حمایت کند، چون هزینه تمام شده نان بسیار بالاست.

وی افزود: همه گرانی‌های که سایر مردم در جامعه تحمل می‌کنند نانوا هم تحمل می‌کنند.

نوروز مقدم تصریح کرد: هرساله مزد کارگر، نرخ بیمه، هزینه آب، برق و سایر نهاده‌های تولید گران می‌شود.

وی ادامه داد: برای مثال خمیر مایه بهمن ماه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش قیمت داشت و اردیبهشت ماه سال جاری هم ۲۴ تا ۲۵ درصد دوباره افزایش قیمت پیدا کرد.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران با بیان اینکه دولت آرد و گندم را گران نکرده است، گفت: نانوا برای تبدیل این آرد به نان هزینه‌های زیادی را متحمل می‌شود.

وی افزود: این هزینه‌ها هر ساله افزایش پیدا می‌کند و دولت متناسب با افزایش هزینه‌ها باید فکری برای جبران آن کند تا واحدهای نانوایی با طیب خاطر به فعالیت بپردازند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت