پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

اصناف رسانه؛

گرانی نان در تهران تکذیب شد

تهران رسانه | ضرورت ایجاب می‌کند دولت به معنای واقعی از نانواها حمایت کند، چون هزینه تمام شده نان بسیار بالاست.

گرانی نان در تهران تکذیب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در واکنش به خبر مطرح شده در فضای مجازی درباره گرانی نان گفت: این خبر به شدت تکذیب می‌شود.

بیژن نوروز مقدم افزود: برخی رسانه‌های مجازی از قول من تیتر زدند که «چون دلار گران شده نان را گران خواهیم کرد» این حرف به هیچ وجه صحت ندارد و به شدت تکذیب می‌شود.

وی ادامه داد: دولت به دلیل اینکه نان قوت غالب مردم است همواره سعی می‌کند قیمت نان را در آرامش نگه دارد تا به مردم فشاری وارد نشود.

وی گفت: توقع ما هم از دولت این است همانطور که به فکر این است که به مردم فشاری وارد نشود از آن طرف کاری کند که این فشار به نانواها هم وارد نشود، چون نانوا هم جز همین مردم است.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: ضرورت ایجاب می‌کند دولت به معنای واقعی از نانواها حمایت کند، چون هزینه تمام شده نان بسیار بالاست.

وی افزود: همه گرانی‌های که سایر مردم در جامعه تحمل می‌کنند نانوا هم تحمل می‌کنند.

نوروز مقدم تصریح کرد: هرساله مزد کارگر، نرخ بیمه، هزینه آب، برق و سایر نهاده‌های تولید گران می‌شود.

وی ادامه داد: برای مثال خمیر مایه بهمن ماه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش قیمت داشت و اردیبهشت ماه سال جاری هم ۲۴ تا ۲۵ درصد دوباره افزایش قیمت پیدا کرد.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران با بیان اینکه دولت آرد و گندم را گران نکرده است، گفت: نانوا برای تبدیل این آرد به نان هزینه‌های زیادی را متحمل می‌شود.

وی افزود: این هزینه‌ها هر ساله افزایش پیدا می‌کند و دولت متناسب با افزایش هزینه‌ها باید فکری برای جبران آن کند تا واحدهای نانوایی با طیب خاطر به فعالیت بپردازند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت