اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

انتصابات جدید در فرمانداری های استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

شمیرانات رسانه؛

مدیران شمیرانات باید خودرو داخلی سوار شوند

تهران رسانه | با تصویب شوراهای اسلامی شهرهای لواسان، اوشان فشم میگون و شمشک دربندسر بایستی به سرعت خودروهای داخلی جایگزین خودروهای خارجی مدیران این ۳ شهر شوند.

مدیران شمیرانات باید خودرو داخلی سوار شوند

به گزارش تهران رسانه ؛ سید مهدی ساداتی، فرماندار شمیرانات در راستای تحقق شعار "جهش تولید" و با تاکید بر لزوم حمایت از تولید داخلی اظهار داشت: همانطور که مدیران فرمانداری نیز این طرح مهم را اجرایی کرده‌اند، انتظار داریم مدیران شهری ۳ شهر لواسانات و رودبار قصران با توجه به این مصوبه برای اولین بار در سطح کشور عامل ترویج حمایت از کالای ایرانی باشند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از خودروهای داخلی پاسخگوی نیاز مدیران هستند و نیازی به استفاده از نمونه‌های خارجی وجود ندارد، خودروهای خارجی تحت اختیار مدیران و مسئولان شهری شمیرانات با فوریت به فروش رسیده و با نمونه‌های داخلی جایگزین می‌شوند.

شهرستان شمیرانات در شمال و شمال شرقی پایتخت واقع شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت