پرند رسانه؛
قدردانی از امام جمعه شهر پرند
تهران رسانه | به مناسبت گرامیداشت پنجم مردادماه سالروز برگزاری نخستین نماز جمعه، از زحمات امام جمعه شهر پرند قدردانی شد.
 
                به گزارش تهران رسانه ؛ شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر پرند به مناسبت گرامیداشت پنجم مرداد ماه سالروز برگزاری نخستین نماز جمعه، در دفتر حجت الاسلام و المسلمین پاشاکی حضور یافته و ضمن گرامیداشت این روز مهم و تاریخی، از زحمات ایشان قدردانی کردند. 
علیرضا عرب شهردار پرند در این دیدار گفت: نماز جمعه نماد عزت، اقتدار و وحدت میان آحاد جامعه اسلامی است که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی اقامه می شود.
شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر پرند در این دیدار از زحمات امام جمعه پرند قدردانی کرده و اقدامات ایشان در دوران کرونا و اجرای طرح مساوات و کمک های مومنانه به اقشار آسیب پذیر را ستودند.
در ادامه این جلسه امام جمعه پرند ضمن خیر مقدم به حضار، دقایقی در باب اهمیت نماز جمعه سخنرانی کرد و برای مجموعه مدیریت شهری آرزوی توفیق و موفقیت نمود.
- یک شنبه 1399/05/05 04:22
- گروه خبری : فرهنگ
- کد خبر : 3715
- چاپ
- منبع : تهران رسانه
 
             
             
         
         
                     
         
         
     
  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
             
             
             
             
         
         
         
             
             
             
         
         
         
             
             
             
             
                             
                             
                             
             
             
             
             
            
 
  
  
  
  
  
  
  
 