محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

جمعه 1404/09/28

ثبت نام دانشگاه؛

پذیرش بدون کنکور در دانشگاه پیام نور

تهران رسانه | پذیرش دانشجوی بدون کنکور دانشگاه پیام نور آغاز شد.

پذیرش بدون کنکور در دانشگاه پیام نور

به گزارش تهران رسانه ؛ پذیرش دانشجوی بدون کنکور مهر سال 1399 دانشگاه پیام نور از 5 مرداد آغاز شد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران ضمن اعلام این خبر گفت: پذیرش دانشجوی بدون کنکور (بر اساس سوابق تحصیلی) مهر سال 1399 دانشگاه پیام نور از 5 مردادماه آغاز شد و تا 2 شهریورماه ادامه دارد.
وی بیان داشت: دانشگاه پیام نور استان تهران در 264 کد رشته در گروه‌های آموزشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، زبان‌های خارجه و هنر در هجده مرکز و واحد از طریق پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) در مقطع کارشناسی دانشجو می‌پذیرد.
دکتر بخشی خانیکی با اشاره به ثبت نام اینترنتی این دوره گفت: داوطلبان تحصیل بدون آزمون مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور می‌توانند از میان هفتاد عنوان رشته مختلف در سطح استان تهران انتخاب رشته نمایند. همچنین ثبت نام این دوره صرفا اینترنتی می‌باشد و از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org انجام می‌شود.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور ضمن تشریح سیستم آموزشی و تسهیلات دانشگاه پیام نور اظهار داشت: آموزش حضوری، نیمه حضوری و الکترونیکی، اعطای انواع وام های شهریه و تسهیلات بانکی با کارمزد ۲ درصد، تنوع در عناوین رشته ها، امکان تغییر رشته، مهمان شدن و انتقال به شهر مورد درخواست دانشجو، امکان تحصیل برای شاغلین، بانوان و افرادی که قادر به حضور در کلاس‌ها نیستند و ... باعث شده است دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور شرایط مطلوبی برای تحصیل دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف فراهم نماید.
وی در انتها بیشترین آمار قبولی دانش‌آموختگان دانشگاه پیام نور در آزمون‌های استخدامی و تحصیلات تکمیلی را گواهی بر سیستم آموزشی توانمند و کاربردی این دانشگاه دانست.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت